Szerintetek ciki, ha egy 19 éves lányt az apja bugyiban lát, mert úgy flangál otthon?
Figyelt kérdés
Persze póló az van rajta :)2013. máj. 21. 17:55
2/15 anonim válasza:
Ki hogy érzi. Ha olyan a kapcsolat, akkor nem ciki.
3/15 anonim válasza:
Kinek mi. Én sosem mozogtam senki előtt fehérneműben, tudom hogy láttak már évakosztümben de akkor is.
4/15 anonim válasza:
19 éves lány vagyok. ha a strandon egy szál bikiniben lát, akkor otthon mért lenne ciki a bugyi+póló? különben is, a saját apám akkor sem izgulna rám, ha meztelenül kergetném a pillangókat a kertben.
5/15 anonim válasza:
Hát szerintem nem ciki, apud meg amúgy sem foglalkozik gondolom vele. Én, ha bátyám itthon döglik van, hogy előtte is bugyi-póló kombóba vagyok. Ő nem foglalkozik velem és én sem foglalkozok vele :D
6/15 anonim válasza:
Nálunk nem ciki. Este általában úgy vagyunk fürdés után, együtt nézünk tv-t, beszélgetünk, vacsorázunk.
7/15 anonim válasza:
Nem ciki. Egy ismerősöm egy szál csöcsben flangált otthon az apja előtt....(Na nekem az már ciki volt, de neki még az sem). Szóval, szerintem nincs ebben semmi.
9/15 anonim válasza:
Mi nem mászkálunk otthon fehérneműben. Szerencsére.
10/15 anonim válasza:
nudista/naturalista családból való a barátnőm
nos, amiket én ott átélte, ez ahhoz képest semmi...
ott alap a pucérkodás is , főleg ha családtagként tekintenek az emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!