Szerintetek ciki, ha egy 19 éves lányt az apja bugyiban lát, mert úgy flangál otthon?
Figyelt kérdés
Persze póló az van rajta :)2013. máj. 21. 17:55
11/15 anonim válasza:
Én sose mászkálnék az apám előtt egy szál bugyiban, még akkor sem, ha póló van rajtam. Sose zaklatott szexuálisan, csak egyszerűen olyan paraszt, hogy a boltban is szalonnás orbitot kér.
12/15 anonim válasza:
Nem ciki. Én is pólóban meg bugyiban szoktam itthon aludni, sőt, néha még hétvégén is úgy vagyok. Apumat nem zavarja, meg senkit. Mondjuk volt már olyan, hogy délután így voltam, és átjött apukám egyik barátja. Na, akkor gyorsan bementem a szobámba, és felvettem egy nadrágot. :D
13/15 anonim válasza:
Abból kiindulva, hogy a bikinis fürdőruha többet mutat a lányból, mint a bugyi+póló kombináció, egyáltalán nem tartom cikinek annak ellenére, hogy én személy szerint nem mászkálnék így apám előtt.
14/15 anonim válasza:
Tök mindegy mennyit mutat vagy nem mutat. Igénytelen.
Pizsamában sem járkálunk az utcán, pedig nem mutat többet, mint a normál ruha.
15/15 anonim válasza:
Nem
Nekem nem, másnak lehet, ez neveltetéstől, kapcsolattól függ. (Nyílván ha ügy neveltek, akkor a szülők sem akadnak fenn ezen)
Engem látott már meztelenül is (bár ezesetben nem "flangáltam", beteg voltam, 19 évesen, a láztól olyan gyengén, hogy ő emelt ki a hűtőfürdőből)
Otthon a szüleimnélmindig így (bugyi+ top)vagyok fürdés után..."otthonotthon" ha a hőmérséklet engedi meztelenül..
Utcán, falun járunk bikiniben is..
Ráadásul szoktam monokinizni is, ezt nem utcán, csak strandon:)
ha a szüleim ottvannak, akkor sem zavar
Nem velük élek már évek óta..
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!