Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondhatnám el a szüleim...

Hogyan mondhatnám el a szüleimnek, hogy szociális fóbiám van?

Figyelt kérdés

Semmi esély rá, hogy valami változást elérjek magamtól :S ezért muszáj lenne! :S

De nem merem sehogy sem :((((((( Próbáltam már, hogy egész nap fel sem keltem meg depiztem az ágyban, de meg sem kérdezték, hogy mi bajom van :(((((((((( Csak mondták, hogy egy lusta dög vagyok :((

Mit csináljak? :((

2013. aug. 9. 18:29
1 2 3 4
 11/32 Argloss ***** válasza:
75%
Jut is eszembe, ha mostanra már túlzottan félsz az emberektől, akár még a szüleidtől is, akkor a biztonság kedvéért ragassz magadra egy levelet is, hogy miért vagy ott, mert lehet, hogy nem tudsz majd megszólalni!
2013. aug. 9. 21:06
 12/32 A kérdező kommentje:
nem, mondanom kell :((((
2013. aug. 9. 21:23
 13/32 A kérdező kommentje:
de ezt majd csak holnap, mert azért nem akarok ott aludni, anyuék már úgyis alszanak
2013. aug. 9. 21:38
 14/32 anonim ***** válasza:
De a szociális fóbia csak úgy kezelgető hogyha emberek közé mész. Ha azt mondják hogy lusta dög vagy, akkor tessék kimozdulni. Ha sokat kimozdulsz, idővel elmúlik.
2013. aug. 10. 01:34
 15/32 A kérdező kommentje:
De nincs hova... :/
2013. aug. 10. 10:25
 16/32 A kérdező kommentje:
Ajjj.... reggel lezuhanyoztam :S Tisztán nem akarok kifeküdni a földre, meg ma amúgy is picit jól érzem magam, nem vagyok annyira elkeseredett meg ilyesmi. Talán holnap :/
2013. aug. 10. 12:25
 17/32 Argloss ***** válasza:
Ne legyél butus, a legszebb takarótokat vagy terítőtöket terítsd magad alá, nem lenne jó ha a fóbiád mellé még egy betegséget is begyűjtenél. Jobban belegondolva mondjuk ha kórházba kerülnél akkor sok-sok ember venne körül akik kigyógyíthatnának a bánatodból. Ráadásul a sok-sok vizsgálat még jó időtöltés is lehet!!
2013. aug. 10. 17:16
 18/32 A kérdező kommentje:

Gondoltam már, hogy megeszek fél cigit, és akkor a nikotinmérgezés miatt kórházba kerülhetnék, de ez nagyon hülye dolog :SSS

Szóval ilyesmit nem akarok! A padlónk meg tiszta! :) nem lesz ott semmi bajom :) most anyuék mennek el, egyedül leszek otthon, úgyhogy majd tényleg csak holnap tudok csinálni valamit már :/

2013. aug. 10. 17:33
 19/32 Argloss ***** válasza:
Nem arra gondoltam, hogy koszos, hanem arra, hogy esetleg kő vagy csempe, szóval hideg és esetleg felfázol tőle! Tudom, hogy most nyár van, de akinek gyenge a teste azzal előfordulhat ilyesmi. A szorongás bizony előbb utóbb a testre is hatással van!
2013. aug. 11. 11:29
 20/32 A kérdező kommentje:

Ja, az igaz, de nem szoktam így felfázni :)

Most jól érzem magam, úgyhogy majd jól eltolódik ez a dolog :SS De akkor már van tervem, hogy mit fogok csinálni, amikor megint el leszek keseredve :))

2013. aug. 11. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!