Most, hogy menjek ki?
Figyelt kérdés
Anyának itt van a barátnője. A konyhába vannak és,ha kilépek a szobából mindenhogy látnak. Viszont én meg most keltem és nagyon kell pisilnem és még órákig itt lesz én meg azt nem bírom ki. Nem akarom, hogy lássa, hogy most keltem. Mit tegyek?2013. aug. 8. 12:28
2/8 anonim válasza:
Felöltözöl, kitörlöd a csipát a szemedből és fogsz egy könyvet a kezedbe.
"ó, itt vagytok? nem is hallottam, órák óta olvasok"
3/8 anonim válasza:
Szerinted anyud barátnője még nem tudja, hogy Te aludtál? Barátnők talán legelső kérdése, hogy mit csinálsz, gyerekek hol vannak? Szerinted erre anyud mit válaszolt? Gondolom azt, hogy alszik még. Úgyhogy fejet fel, és irány pisilni úgyis tud mindenki mindent :)
4/8 anonim válasza:
Mi köze hozzá hogy mikor kelsz? Velem is volt már ilyen hogy valaki itt volt amikor felkeltem 11 vagy dél körül. Kómásan meg főleg nem érdekel hogy ki van ott csak jussak már el a wc-re :D
5/8 anonim válasza:
H#gyozd össze magad te szerencsétlen...
6/8 anonim válasza:
5-ös! Kicsit durva voltál, de igazad van!!!
7/8 anonim válasza:
Na, sikerült túljutnod azon, hogy mit gondolhatnak rólad mások, és eljutottál a budiba?
8/8 anonim válasza:
Kérlek,mondd,hogy kamu kérdés volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!