Menjek vagy maradjak? Mi a véleményetek?
Neked van munkád? A család szó mit takar, a gyerekeid vagy a szüleid vagy a férjed és gyerekeid? Szereted őt?
Mennyi idősek vagytok? Ha vannak gyerekeid, ők mennyi idősek?
Milyen messze van a tanya onnan, ahol most laksz? Nem tudnád megoldani, hogy a családodat is meg tudd látogatni bizonyos időközönként?
Én is hasonló helyzetben vagyok, és már hónapok óta dilemmázok. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom a párommal a tanyán, és ha nem lesz jó, akkor visszajövök. Az motivál, hogy ha meg sem próbálnám, akkor nem lehetne jó sem, így pedig a jónak is adok esélyt :)
15 km az húsz perc busszal. 24 évesen azért már le lehet válni a szülőkről. :) (tudom, gonosz dög vagyok, amiért ilyet mondok, de neked is jobb lenne, ha önállósodnál picit.)
Igazából, ha valódi a szükség, szűkölködtök, és nem juttok egyről a kettőre az életben, nincs mire alapoznotok a gyerekvállalást, és a párod évek(!) óta nem dolgozik(miért is?), akkor talán itt az ideje a tettek mezejére lépni. Neked kell eldönteni, hogy mi fontosabb.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!