Milyen "anya" az ilyen?
15 éves lány vagyok , abban az állítólagos "lázadási korszakban " élek. Ami nem igaz, mert az anyám meg sem engedné ,hogy lázadjak. Egész életemben bántott, fizikailag is és lelkileg is . Nem zavarja, hogy miatta nincs önbizalmam.Mióta megszületett a testvére az életem pokollá vált. Ő már 8 éves, de pszhiológushoz jár, mert idegi-problémái vannak (idegbeteg mindig, idegroham stb.) Mindennap bánt : kövér avgyok, csúnya vagyok, haljak meg , köcsög vagyok. ANYÁM PEDIG NEVET RAJTA. Én meg már nem bírtam tovább és sírva fakadok. Ilyenkor anyám mindig kiabál velem hogy ne játszam a drámát, meg mit színészkedem . Állandóan mondja, hogy nagy az orrom, meg jó lenne már ha meghalnék . Ez nagyon fáj. A mamám szeret, és csak ő támogat anyagilag. Anyám 1 forintot nem adna semmire... csak a mamám miatt mehettem kirándulni az iskolába. Mindig éheztem az iskolában sosem adott pénzt.Pedig 130ezer forintot keres, + 80ezer forintot még kapuink. Mindig bánt a stílusommal . Hogy milyen csúnya , meg béna, meg undorító ruhákat veszek , inkább vásároljak a turkálóba. Pedig én as westendben szoktam..és ebbe is beleköt.
Vasalom a hajam, és jól erősen elkezdi cibálni, kitépett egy csomó hajam és mondta hogy undorítóan nézek ki. Mindig meg ver. A tesómat pedig elkényeszteti. ma reggelire is vett neki egy egész pizzát, de azt modnta hogy ha én abból egy falatot is eszek eltöri a kezem
KÉRLEK SZÉPEN , VALAKI SEGÍTSEN MÁR, HOGY MIT TEGYEK :((((((((((((((((((( NEM BÍROK ÍGY ÉLNI!
,,A mamám szeret, és csak ő támogat anyagilag."
Miért nem költözöl oda?

Akármi is áll a háttérben, az megbocsáthatatlan, és elfogadhatatlan, ha egy anya azt mondja a gyermekének, hogy bárcsak meghalna. Olyat egy gyerek nem tud tenni, hogy egy igazi anya ilyen mondjon, bármennyire is kövér, vagy mittudoménmilyen a lánya.
De abban egyetértek a többiekkel, hogy anyád verziójára én is kiváncsi lennék.
De mivel őt nem tudjuk megkérdezni, így - az elmondottaid alapján - csak azt tudom én is tanácsolni, hogy költözz el a nagymamához. Ne várj egy percig se.

2. Látom, neked is a lényeg esett le... csak vmibe bele lehessen kötni a kérdezőben, biztos szórja a pénzt. Azt a pénzt, amit nem is ettől a degenerált anyjától kap a ruhákra!!!! Ja, és attól, hogy Westend, nem biztos, hogy a 10ezres Zara meg Retro ruhákra gondolt...
Kérdező, nagyon sajnállak :(. Nem ilyen szinten éltem ezt át, de tudom, milyen az, amikor az ember saját anyja ássa alá az önbecsülését (én is voltam hájasseggű disznó... meg rá voltam kényszerítve olyan dumákkal az éjjel-nappal tanulásra, hogy legalább má' az eszemmel tűnjek ki, ha a szépségemmel nem tudok... főleg úgy, hogy ő még nagyobb is volt, mint én). Koliba nem tudsz menni esetleg? Vagy nagyidhoz költözni? Ja, és járj el hozzá kibeszélni magadból ezeket a fájdalmakat. Egyébként meg sztem nyugodtan visszaszólhatsz néha anyádnak, amikor ilyeneket szól be, hogy csúnya vagy, hogy hát volt kitől örökölnöd, de szerencsére a kedvességedet nem tőle örökölted, vagy hasonlókat. Ilyen helyzetben, ha kifakadsz, az sem hatja meg, akkor csak így tudod felvenni a kesztyűt, és túlélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!