Szerintetek elég ha egy apa vesz egy babakocsit egy kiságyat, minden hónapban pelenkát a gyereknek tartásdíj helyett?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 21:19
11/18 anonim válasza:
Fájnak az ilyen válaszok a kérdezőnek ezért pontoz,mert ő szereti a gyerek pénzét elverni most meg nem teheti meg?:) Amúgy meg szerintem iszonyat primitív ez a pontozós megoldás....
12/18 anonim válasza:
Az apa a férjed, ex férjed, vagy egyik sem? Együtt éltek még? Nem tudom élettársaknál mi a helyzet, de ha házasok vagytok, vagy elváltatok, akkor elég szigorú szabályok vannak a tartásdíjra, pont azért hogy a gyereknek biztosított legyen a helyzete. Az a szülő aki a gyerekkel él elsősorban természetben nyújtja a tartást, a távolélő szülő viszont elsősorban pénzben. Utóbbi nem feltétlenül van így, megegyezhettek másban is, de az nem igazán jó megoldás, ha ő pontosan megmondja hogy mi lesz, mert a pénzt másra költenéd. És a gyerekkel kapcsolatos költségekből mekkora részt vállal ő?
13/18 anonim válasza:
szerintem ha első füttyentésre ugrik és minden szükségeset megvesz a gyereknek, akkor én sem kérnék külön pénzt. bár te ismered apukát, lehet ez csak kezdeti lelkesedés, később elkanászodhat.
15/18 anonim válasza:
Jó de a későbbi elkanászodás esetén mehet még akkor bíróságra, nem szabad előre bizalmatlannak lenni. Ha jól működik ez a rendszer, akkor kár előre más utat választani, és szerintem az anya sem akarja ezt, a "nem akarom bajba keverni" mondata alapján.
16/18 A kérdező kommentje:
Amikor megtudta, hogy terhes vagyok minden vizsgálatra elkisért annak ellenére, hogy már nem éltünk együtt.
2013. júl. 31. 22:17
17/18 anonim válasza:
Jaj kérdező ismered azt hogy szó elszál irás megmarad, a gyerektartás a gyerek pénze nem a tiétek, persze hogy kezdetben jó fej és mindenfélét megvesz de aztán alábhagy a lelkesedés te meg majd gyaötröthetsz honnan lesz pénz az asztma gyógyszere, a netre, a gördeszkára....
Nehogy elhidd hogy 10-15 év elteltével is majd vásárolgat.
Nem is értem hogy lehet egy nő ilyen sötét és naiv mint te.
18/18 anonim válasza:
Adj neki elimervény mindenről értékmeghatározással a számla másolatát csatolva s legyen benne hogy ezt a tartásdij kifizetése gyanánt adta.
Igy te erkörcsileg teljesen tiszta vagy. Természedetes e dokumentumok örzése már az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!