Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha megölném apámat, mit kapnék?

Ha megölném apámat, mit kapnék?

Figyelt kérdés

17 / L

A miértre legyen most elég annyi, hogy nem bírom elviselni hogy mindig bánt (lelki, fizikai) mindig részeg és egy semmirekellő mocsadék.

2013. júl. 27. 15:38
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Sokan dolgoznak iskola mellett. Én pl délelőtt iskolában voltam, délután aludtam, majd mentem éjszakára melózni. Így ki tudtam bérelni egy szobát.
2013. júl. 27. 18:13
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg évet a börtönben, és egy nagyon nagy átkot: apagyilkosság. Ez lélektanilag olyan nehéz teher, hogy körülbelül pszichopatának kellene lenned ahhoz, hogy könnyű szívvel viselni tudd. Mindig gondolj arra, hogy ha megölöd, akkor olyanná válsz, mint amilyen ő maga - pontosan olyanná, amit gyűlölsz benne.

Engem brutálisan traumatizáltak, mindkét szülőm, kora gyerekkoromtól fogva, leginkább anyám, de apám is. Folyik a traumafeldolgozás, kiszedtek az istentelen mocsadékok kezeiből. Évek óta minden nap azzal kelek és fekszem, hogy bárcsak meghalnának, a kínok kínjával, mert annyi fájdalmat okoztak nekem, hogy azt elmondani nem lehet, és soha nem lehet őket ezért megbüntetni.

De mindig tudom, hogy ha odamennék, és megölném őket, akkor senkit nem érdekelne, hogy velem mitt tettek annak idején, mindneki csak azt látná, hogy én gyilkossá lettem. Éppen ezért nem teszem, meg.

Ha fizikailag bánt, akkor tessék szépen feljelenteni a rendőrségen.

Azt ugye tudod, hogy az apagyűlölet SZÍTÁSA mindig anyukában rejlik?

Kérj segítséget! Gyámügy, pszichiáter, SOS-vonal, iskolapszichológus, rendőrség - BÁRKI jó. DE gyilkossá ne légy soha! Ha apádat megölöd, te börtönbe kerülsz, anyád pedig szépen megszabadul mindkettőtöktől. Magyarul: sikeresen leverte rajtatok a saját apagyűlöletét.

Ne tedd! Kérj segítséget, mindkettőjük ellen, a magad élete érdekében! Nincs olyan, hogy csak az apa a gonosz az anya a jó. Valami miatt iszik apád, valami miatt durva - és ebben mindig benne van anyukád édes kicsi kacsója. Higgy nekem, pontosan tudom, hogy mit beszélek.

Ps: most látom, hogy lány vagy. (Én is az vagyok.) Akkor BIZTOS, hogy anyukád a ludas ebben az egészben, csak apáddal viteti el a balhét.

Kérj segítséget!

2013. júl. 27. 20:00
 33/37 anonim ***** válasza:
Kérj segítségfet, bekerülsz nevelőintézetbe és onnan befejezdheted a sulit, támogatni fognak!
2013. júl. 27. 20:36
 34/37 anonim ***** válasza:
Hol laksz egyébként? Ha véletlenül erdélyi vagy akkor lehet tudok segíteni( egy ilyen alapítványnál dolgozom)
2013. júl. 27. 20:37
 35/37 anonim ***** válasza:
menj be a családsegítőhöz és kérd az intézeti elhelyezést. dupla profit: nem leszel gyilkos, de mégis megszabadulsz a családodtól.
2013. júl. 27. 20:51
 36/37 anonim ***** válasza:
Lépj le! Kérj segítséget a megfelelő szervektől! Barát? Barátnő? Rokonok? A börtön maga a pokol! A jelenlegi életed csak a tornáca. Ne akarj beljebb kerülni! Légy több az apádnál!!!
2013. júl. 27. 20:57
 37/37 anonim ***** válasza:
Iskola igazgatótól, osztályfőnöktől, kérj segítséget, kollégium a tanulmányok alatt?
2013. júl. 31. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!