Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felnőtt gyermek kirepülése...

Princess25 kérdése:

Felnőtt gyermek kirepülése mivel jár?

Figyelt kérdés
Van egy 20 éves fiam, aki sosem volt bulizós. Az élet úgy hozta, hogy kirepült a családi fészekből. Ez még a szokványosba tartozik, de az, hogy magától nem látogatna haza szinte sose, az már egy kicsit furcsa.Havonta eljön az apanázsért, akkor marad pár órát, de ennyi.Se telefon, se chat, se semmi a köztes időben. Nektek mik a tapasztalataitok e téren vagy mit láttok a környezetetekben?

2013. júl. 27. 15:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

A 6. kommentre: természetesen gondoltam rá, hogy az eddigi "viselkedésem" miatt nem jön, de ahhoz képest, amilyenek az én szüleim voltak, én egy jobb anya vagyok, és ez most nem öndicséret. Voltak hibáim, amikért még menet közben bocsánatot is kértem tőle, nem esett nehezemre, mert szeretem az igazságosságot.

Azért jár az apanázs és anyanázs, mert még nappalin tanul és a gyerektartást, a családi pótlékot átadom, plusz tőlem is valamennyit.

A telefont fölveszi. Ha kérek valamit- ami csak számítógépes segítségre szorítkozik!-jó sokára, de teljesíti, pedig a kisujjában van és azt is tanul.

Eleinte hetente jött- helyben lakik, csak Budapest másik végében!-, de egyszer kibökte, hogy csak miattam. Na, akkor azt mondtam, hogy köszi, de így nem kell, ne erőltesd, ami magadtól nem megy, azóta csak a pénz miatt jön, persze pár szót váltunk.Ennyi.

Egyébként minden választ köszönök.

2013. aug. 4. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!