Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek milyen dolog...

Szerintetek milyen dolog lenne ebben az esetben, ha nem mondanék igazat az anyámnak?

Figyelt kérdés

El szeretnék menni busszal (1 átszállás) egy kb. 80 km-re élő internetes haveromhoz, akit interneten ismertem meg. Elég megbízhatónak tűnik, semmi furcsát nem találtam rajta, meghát az életben néha kockáztatni is kell, hogy az ember boldog lehessen, szóval elmennék hozzá egyedül, csak az anyám nem enged. Nagyjából igaza is van abban, amit indokként mondott, de én akkor is el szeretnék oda menni.

Szerintetek, ha azt hazudnám neki, hogy elmegyek az iskolám városába, ahova elenged, de valójában nem is oda mennék, hanem az internetes haveromhoz, milyen lenne? Rájöhetne valamiből, hogy hazudtam?

2013. júl. 25. 10:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Lehet visszakísérne a buszhoz, ez csak egy feltételezés volt, hogy ha esetleg lusta lenne. Meg az se biztos, hogy nem jönne el, ezt is csak én gondolom, mert még nem kérdeztem meg tőle.

Aztán meg lehet őt se engedné az anyja el.

2013. júl. 25. 11:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Figyi, egyszerű.

- Beszéltél már vele telefonon?

- Láttál róla képet?

- Közösségi oldalon ismerősöd?

- Hozzá, konkrétan a házába mennél, vagy valahol találkoznátok a városban?

Én már mentem egy hétre is netes ismerőshöz, bár nem találkoztam vele, sőt telefonon is konkrétan akkor beszéltem vele. Egész az ország másik végébe fél napos út volt. Nekem is azt mondta anyám először hogy mi van ha átver és valójában fél tucat férfi aki majd megerőszakol. :D Aztán elmentem úgy, hogy anyám nem tudta hova.

Esetleg találkozhattok fél úton valamelyik városban és beülhettek kávézni fagyizni mozizni valami. Ha meglátod hogy egy 40es kopaszodó alak, akkor oda se mész, vagy azt mondod te nem xy vagy, ennyi. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni. Persze ha neked is vannak kétségeid egy ilyen megoldás lehet jobb. Most ha ő is valami 16 éves srác, akkor valószínű ő is ugyanilyen szinten fog vacillálni, hogy mi van ha átvered, hogy ilyen hirtelen meggondolod magad...

2013. júl. 25. 13:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem találkozz vele vmi nyilvános helyen, pl. menjetek el kávézni/sörözni stb.

Én ugyan mentem már netes barát házába úgy, hogy előtte nem találkoztunk nyilvános helyen, de 27 éves voltam és évek óta ismertem, skype meg minden, csak úgy alakult, hogy akkor jártam a városában először.

2013. júl. 26. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!