Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megtartanád az erőszakból...

Megtartanád az erőszakból fogant kisbabádat?

Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 15:44
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
No. lehet h az én vérem /is/ de emlékeztetne arra a személyre, aki megerőszakolt, örülök ha utánna talpra tudok ujra allni, nemhogy még a terhességtol aztan meg. a tőle származó gyerekkel foglalkozzak. meg mit mondanék el akkor a gyereknek hogy ő h. fogant meg?
2013. júl. 25. 01:49
 42/43 anonim ***** válasza:
95%

41: Hát igen, nekem a két gyerek szinte egy az egyben az apjuk. Annyira, hogy egyszer amikor az apasági tesztekről volt szó a tévében és viccesen megkérdeztem, hogy nem akarja-e megcsináltatni, akkor röhögött, hogy inkább anyasági teszt kellene...

Azóta elváltunk, volt egy nagyon csúnya időszak is az életünkben, de a gyerekek mégis az egykor szeretett személytől közös döntéssel születtek.

Egy nemi erőszakból, egy brutális erőszaktevő állattól ha megfoganna a gyerek egyrészt azt sem bírnám elviselni, hogy bennem van valami belőle, ha meg megszületik a gyerek, el nem tudom képzelni, hogy néz rám az apja szemeivel vagy vágom a körmöcskéjét és mintha az apja kezét látnám...

Ismerősi körben van egy nagyon rossz anyós-meny viszony, 90%-ban tényleg az anyós hibája, ritka elviselhetetlen és rosszindulatú nő. Na, az unoka mintha a kiköpött mása lenne, a menye megdöbbent, amikor meglátta, hogy megszülte a mini anyóst... szegény gyereknek még a gesztusai is ugyanolyanok.. Nem volt egyszerű az anyjának ezen túltennie magát.

2013. júl. 25. 02:11
 43/43 anonim ***** válasza:
47%
Egy kérdés. Aki igennel válaszolt az miért van lepontozva?
2016. máj. 11. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!