Megtartanád az erőszakból fogant kisbabádat?
Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 15:44
21/43 anonim válasza:
Azért mert azt hiszik nekik van igazuk.
22/43 anonim válasza:
Mert aki nemmel válaszol nem hiszi azt, hogy neki van igaza? Mindenki a saját véleményét tartja igaznak. De én nem láttam sehol sem sértegetést. Nem bántottak senkit. Én nem tudom hogyan döntenék az adott helyzetben, de nem török pálcát egyik oldal felett sem. Jó lenne, ha megpróbálnánk elfogadni egymás nézőpontját.
23/43 anonim válasza:
Soha. A nemi erőszak olyan brutális trauma, és olyan mély gyűlöletet tartalmaz az elkövetővel szemben (aki ez esetben az apa), hogy az MINDENKÉPPEN átvivődik a gyerekre. csak azértt szülnéd meg a gyerekedet, hogy leverd rajta, hogy milyen iszonyatos módon fogant erre a világra?
Aki ezt teszi, annál nem csak a józan eszét kérdőjelezem meg, de azt is, hogy tényleg nemi erőszak volt az a nemi erőszak...
25/43 anonim válasza:
Nem hinném, egy erőszak nagyon mély lelki nyomot hagyhat, aztán azt a picit egyedül kéne felnevelni, ami már megint nem optimális és ráadásul mindig emlékeztetné az erőszakra. Arról nem beszélve, hogy én normális párkapcsolatba szültem és Igy se könnyű, nem is tudom, milyen nehéz lenne Igy.
27/43 anonim válasza:
"23hogy az MINDENKÉPPEN átvivődik a gyerekre."
-ez nem igaz, több bizonyíték van ellene.
29/43 anonim válasza:
Egyik osztálytársam nővérét 16 évesen megerőszakolták, 17 évesen szült kislányt. 19 évesen férjhez ment egy rendes pasashoz, aki nevére vette, sajátjaként neveli azóta is a kislányt. Soha nem éreztették vele, hogy ő másé, más apáé, és azt sem tudja, hogy hogy fogant. A gyerek nem tehet semmiről. Bár, lehet én elvetetném ebben az esetben.
30/43 anonim válasza:
Nem lenne babám erőszakból. Azt nem tudom, hogy hogyan tudnám feldolgozni, de az első utak egyikében az orvos állna alapos kivizsgálásért (nemi fertőzések, AIDS, stb.) és 72 órás tabletta. Ha nekem nem lenne hozzá erőm, valamelyik szerettem biztosan elrángatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!