Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

A szüleim azt mondják megvannak a kötelességeim.Én ezzel tisztában is vagyok ,de nagyon zavar ha valamit pl.:elfelejtek vagy csak simán nem csinálom meg azt tuti szóba hozzák,viszont ha valamit normálisan megcsinálok azt meg sem köszönik.Van két öcsém is de helyettük is állandóan mindent én csinálok.Ráadásul a végén mindig én vagyok a sz*r.Szerintük kötelességeim hogyha vigyázok tesómra ,minden szavát lesni ,mindent megcsinálni amit mond...

Minden héten összeveszem az egész csaladommal mert hogy én visszabeszélek és nem vagyok képes megcsinálni semmit...azt akarják hogy megváltozzam..

Segítsetek....mit kellene tennem?

2013. júl. 23. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
szülők. Mindegyik ilyen. :D
2013. júl. 23. 21:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy megakarnak védeni meg szeretnek....de hogy mindent nekem kell csinálni az kicsit idegesít...köszi:D
2013. júl. 24. 01:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Szokj hozzá... szülő ellen nincs orvosság
2013. júl. 25. 01:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Hmmm :(...azért köszi:D
2013. júl. 25. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!