Tegyük fel 23 évesek vagytok, lenne hol laknotok bár nem olyan szuper körülmények között, védekezés mellett teherbe esnétek. Megtartanátok a babát?
Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 15:06
11/36 anonim válasza:
És mivel védekeztetek? Biztos atombiztos módszerrel, mert máshogy hogy lehetne valaki terhes?
12/36 anonim válasza:
Én igen, 23 évesen, ha már vágysz az anyaságra és a párod is szeretné, lakás is megoldott, állásotok is van, akkor éppen ideális kor, én 20 és 25 éves koromban szültem és nagyon jó volt fiatal anyukának és fiatal nagymamának lenni.
13/36 anonim válasza:
#9-es vagyok. milyen a jó apa? Aki a párja mellett áll a terhesség alatt is, segíti, támogatja, valamint a gyerek születése ugyanúgy kiveszi a részét a gyermek életében, ellátásában. Törődik vele, besegít az anyukának amiben tud és nem hagyja h a nőt terheljen minden, amikor ő is ott van és tudna segíteni..
14/36 anonim válasza:
Nektek kell eldönteni, 23 évesen már meg lehet tartani egy gyereket, 13 évesen lenne kritikus a helyzet! A kapcsolat stabil? A nem szuper körülmény még nem ok egy abortuszra!
15/36 anonim válasza:
A jó apa jó példát mutat, tehát nem alkoholista, nem agresszív, igyekszik eltartani a családot, és tudja szeretni az anyát és a gyereket. Nagyjából ezek a legfontosabbak, hogy minden téren igyekezzen biztonságot nyújtania családnak.
16/36 anonim válasza:
Nem bántásból,de megkérdezhetem miért mindig az ilyen körülmények között élőknek csúszik be védekezés mellett a baba? Leírnád az óvszer vagy gyógyszer nevét,hogy akkor ilyeneket én még véletlenül se használjak előre is köszi...
17/36 anonim válasza:
Mondjuk nem igazán értem, hogy 23 évesen nem tudod, hogy kb. milyen a jó apa, semmi infót nem közölsz arról, hogy a fickó mit gondol, milyen ember, egyáltalán mióta vagytok együtt(együtt vagytok egyáltalán?)
Az eddig leírtak alapján te szerintem nem igazán látod át, mi zajlik körülötted, jó esetben ezt az ember magával és a párjával rendezi le, dönti el. Érdekes eset.
19/36 anonim válasza:
Biztos rendesen szedte a bogyót és gumi is volt, és mégis.
Kegyetlen világ!
20/36 anonim válasza:
Neked arról sincs fogalmad milyen a jó apa...Szerintem a védekezésről is kb ennyit tudsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!