Ha meg kell csinálnotok valamilyen házimunkát, akkor titeket megkérnek rá a szüleitek, vagy "kiadják az utasítást"?
Vagy csak nekem esik rosszul, hogy ha valamit meg kell csinálnom, akkor sosem hallom, hogy légyszíves, hanem ezt csináld, azt csináld, amazt csináld, de most azonnal!
Tisztára úgy érzem magam tőle, mintha valami rabszolga lennék, vagy ilyesmi.
Nekem volt olyan, hogy anya lebaszott amiért feltakaritottam.Szivesen kimosnám a szennyesruhát is, de nem engedi.Nem értem miért.Viszont, ha rólam van szó éppen a családban akkor pedig a lusta jelzővel illetnek és, hogy nem csinálok semmit.
Ami nem igaz, hiszen, ha ezt nem engedi akkor kitakaritom a fürdőt és feltakaritok.
19/ L
Megkér. Igen, magunktól is tudjuk, hogy mit kell csinálni és akkor is megcsinálnánk, ha nem szól.
De mindig megkér...
Mindenkinek megvan a maga feladata.
Pl. anya mosogat, akkor annyit mondd, hogy kisfiam miután elmosogattam, porszívózz fel légyszíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!