Mi hozhatna áttörést?

Figyelt kérdés

Őszintén nem tudom, mi segíthetne. A főiskolával végeztem 1éve most munkát keresek, de amíg nem találok, addig apámmal dolgozom éjjelente. Ezt csinálom már 5-6éve. Mivel kolis voltam így sok barátom ’elkopott’ , mert ha hazajöttem mennem kellett dolgozni.. Igazából mivel éjjel dolgozom így a napjaim elég sablono sak..délelőtt felkelek, tv-zek, itthon teszek veszek, nyelvvizsgára tanulgatok, aztán megint este.. (de igazán kedvem nincs tanulni,de kell a diploma kiadáshoz..) hiányzik a motiváció.. aztán megint este..

Barátaim nincsenek igazán, csendes félénk vagyok. Sajnos nem szeretem magam, kevesebbnek érzem magam másoknál, feszengek idegenek előtt, ennek oka születésem óta csak egy szememre látok..

2013. júl. 21. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Délelőttönként pihend ki magad, délután meg járj el sportolni, ott sok barátra lehet szert tenni.Meg azért csak van szabad estéd, délutánod is, legalább egy a héten, olyankor találj programot, most van a fesztiválok ideje, vagy ha csak egy strandra mész, ott is lehet ismerkedni.
2013. júl. 21. 19:12
 2/3 anonim ***** válasza:
hát ha neked nem motiváció, hogy jobb legyen az életed, akkor nincs mit tenni. Felismerted a problémát, most már tudsz tenni ellene. A sportolás tényleg jó dolog. Amőgy meg szerintem nem apáddal kellene éjjel dolgoznod, hanem nappal munkát keresni. Milyen szakon diplomáztál?
2013. júl. 21. 19:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazatok van hogy sportoljak, elég vékony vagyok..Amúgy vendéglátás- szervezés szakirányon végeztem közgazdászként
2013. júl. 21. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!