Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan haragszom anyámékra?

Jogosan haragszom anyámékra?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy amikor főznek vagy sütnek nagyívből tesznek arra hogy én mit szeretek vagy mit nem szeretek. Pl nem szeretem a gombát ezt tudják jól mert mindig mondom és azt is mondom ne tegyenek bele erre anyám hogy hát ez így lesz jó ha tesz bele és beleteszi a gombát. Egy másik eset nem szeretem a lekvárt direkt kérem hogy ne tegyék bele a sütibe helyette tegyenek mondjuk csokikrémet bele vagy egy másik sütit csináljanak amibe nem kell. Erre anyám csak azért is beletette a lekvárt de letagadta először de utána mondta hogy igen tett bele. Olyan dühös lettem amikor direkt kértem hogy ne tegyen bele, hogy kivágtam az egész süteményt a szemetesbe.
2013. júl. 21. 17:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
59%

http://www.youtube.com/watch?v=BYoYl2l9HSw

Mikor ezt a filmet megnéztem, arra gondoltam, nincs olyan ember, aki megérdemelné, hogy ilyen körülmények közé kerüljön.

De a te esetedben ez lenne a legjobb megoldás.

2013. júl. 21. 20:15
 22/24 anonim ***** válasza:
71%
hát az egész süteményt nem kellett volna kivágnod, az pofátlanság volt, de jogosan vagy dühös szerintem. én is számtalanszor kértem meg anyukámat, hogy ne rakjon bele ezt meg azt vagy csak a felébe, hogy már elegem lett. én máshogyan kezeltem a dolgot, nem ettem egyszerűen az ételből. aztán feltűnt neki és azóta inkább kihagyja vagy kevesebbet tesz bele. Ne egyél te sem abból, aminél direkt kéred, hogy valamit ne csináljon vele de mégis csinálja, egy idő után aztán megunja :).
2013. júl. 21. 20:51
 23/24 anonim ***** válasza:
77%

ha az eddigi hisztik nem találtak meghallgatásra, akkor beszéld meg a családdal, h ezentúl magadnak szeretnél főzni, bízol benne, h lesz hozzá alapanyag.

nem kéne kivágni a kaját a szemetesbe akármilyen dühös is vagy, nem ezzel fogod megoldani ezt a konfliktust.

2013. júl. 21. 22:56
 24/24 anonim ***** válasza:
48%
azért egyez kell értenünk vele ha mindig olyan ételt raknak elé amit nem szeret. egy kicsit kajatéren egoisták a szüleid... amúgy meg egy jó család megosztozik a dolgokon, néha én szoktam sütni anyunak testvéreknek apunak...stb de például bátyám allergiás a tejre szóval mindig is igyekeztem pótolni a tejet mással addig amíg nem találtam laktóz mentes tejet. anyukám meg mindig egészségesen akar enni ezért külön gofrireceptet találtam amiben nem sima liszt hanem mandula és tönköly liszt van cukor helyett pedig édesítő, de például olyan is van hogy olyat főzhetek süthetek ami nekem jó. szerintem egy családban mindenkinek számít a véleménye. mindenesetre szerintem néha főzz magadnak! csak nem vagy olyan fiatal!
2013. júl. 22. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!