Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan haragszom anyámékra?

Jogosan haragszom anyámékra?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy amikor főznek vagy sütnek nagyívből tesznek arra hogy én mit szeretek vagy mit nem szeretek. Pl nem szeretem a gombát ezt tudják jól mert mindig mondom és azt is mondom ne tegyenek bele erre anyám hogy hát ez így lesz jó ha tesz bele és beleteszi a gombát. Egy másik eset nem szeretem a lekvárt direkt kérem hogy ne tegyék bele a sütibe helyette tegyenek mondjuk csokikrémet bele vagy egy másik sütit csináljanak amibe nem kell. Erre anyám csak azért is beletette a lekvárt de letagadta először de utána mondta hogy igen tett bele. Olyan dühös lettem amikor direkt kértem hogy ne tegyen bele, hogy kivágtam az egész süteményt a szemetesbe.
2013. júl. 21. 17:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
Főzz magadra és akkor nem lesz benne gomba meg lekvár. Az a gomba nem olyan kis dolog hogy ne tudd kiválogatni és megenni az nélkül...
2013. júl. 21. 17:52
 12/24 A kérdező kommentje:
Jajj hagyjuk már az éhező gyerekeket meg a lelkiismeretfurdalás keltést. Nagyon sajnálom az éhező gyerekeket de attól se nekik se nekem nem lesz jobb ha én megeszem azt amit egyáltalán nem szeretek. Ők attól nem fognak kevésbé éhezni ha én nem leszek válogatós és mindent megeszek amit elém raknak. Egyábként meg ha már itt tartunk ezzel jobban segítettem az éhezőknek mintha megettem volna mert kivágtam a sütit a kukába úgyhogy a rászorulók akik kénytelenek kukázni azok örülni fognak neki.
2013. júl. 21. 17:55
 13/24 anonim ***** válasza:
78%

Elég feldultnak tünsz a leirtak alapján. Jol gondolom hogy itt nem csak a sütikröl, kajákrol van szo, hanem alapjáraton sem vagy nagyon joban a többi családtagoddal?

Én elhiszem egyébként hogy haragszol rájuk, szerintem okkal. De az nem lehetséges hogy elfelejti anyukád v valami? Én pl évek ota utálom a tök fözeléket, és anya kb 2 hete jött erre rá(hiába mondtam eddig neki) :_D

18L

2013. júl. 21. 18:02
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem felejtik el. Mivel közvetlenül is szólok mikor elkezdenek főzni vagy sütni és olyat akarnak amit nem szeretek akkor mindig szólok hogyha tesznek bele akkor nekem megint kimarad az evés mert nem eszem meg. Erre a két dolog a gomba illetve a lekvár amit utálok. Meg még a hal de az ritkán van úgyhogy azt még kibírnám.
2013. júl. 21. 18:07
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

És mindig mindenbe raknak lekvárt és gombát?

Hisz azt mondod, mindig azt csinálnak, amit nem szeretsz.

Egyáltalán hányan vannak "ellened"?

Hány főre főztök otthon?

2013. júl. 21. 18:10
 16/24 A kérdező kommentje:
Igen szinte mindenbe tesznek gombát mert szeretik. Húslevesbe, borsólevesbe, zöldséglevesbe, gombalevesbe :D stb. Húsok mellé most is pl Római tálba sült kaját csinálnak amibe természetesen gombát ja és húslevest amibe szintén tesznek de már nem érdekel ma sem eszek. Jaj és a süti is lekváros lesz ma is. Változatosan főznek de elég sok kajához illik a gomba és sok sütihez a lekvár.
2013. júl. 21. 18:19
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
Húslevesbe gomba? O.o Még nem is hallottam ilyet. :D
2013. júl. 21. 18:24
 18/24 A kérdező kommentje:
Húslevesbe szinte mindent lehet tenni. Amúgy az újházy tyúkhúslevesbe a recept ír is gombát.
2013. júl. 21. 18:53
 19/24 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező, ilyenkor főzz te magadra úgy, ahogy szereted. Azért gondolom nem mindennap gomba meg lekvár van az étlapon.
2013. júl. 21. 19:10
 20/24 anonim ***** válasza:
29%
Hát nem semmi családod van. De én is utálom a finnyás embereket, szóval piszkáld ki. :-D Komolyan: ha látod, hogy főznek, akkor menj oda, vedd ki a fakanalat anyukád kezéből és szűrj magadnak húslevest, ill. a rómaiban úgy rendezd az ételt, hogy legyen gombaszegény része. A süti meg amúgy is hízlal.
2013. júl. 21. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!