Anyukám egyszer megengedte a kutyát lakásba, de mégegyszer nem tarthatok kutyát, miért változott meg szerintetek?
Ez inkább ebbe a kategóriába illik,mint a kutyásba.
21 éves lány vagyok.10 évesen kaptam meg az első kutyámat amit a szüleim is akartak,tehát nem csak én könyörögtem nekik.
Most már a kutyusom idős és gondolkozdtam ha elpusztul szeretnék még egy kutyát.
Ezt anyumnak felvetettem és a válasza az volt,hogy ide több kutya nem jöhet.Majd akkor tarthatok ha elköltözök.
Mindig én a takarítok a kutya után,a szőre nem hullik,mert olyan fajta.Nem rongál semmit,mert úgy lett nevelve.Szóval mintha itt se lenne a kutya.Én is rendes vagyok,segítek a házi munkában is.A következő kutyát is megnevelném és nyilván takarítanék utána és mindent fizetnék rá.De anyum ellenkezik :/
Persze elfogadom a döntését.Csak nem értem miért ellenzi annyira.Mikor sose maradt rá a kutya mindig én foglalkoztam vele.Még hosszabb kirándulásokra se mentem,hogy foglalkozzak a kutyámmal.Szóval azt se mondhatja,hogy rá hagyok mindent,mert semmit nem kell csinálni a kutyával.
Az más ha beteg vagyok és lázas akkor megkérem szépen,hogy vigye le,de 1 évben 1x ha van ilyen.
A mostani kutyámat is imádja, mindig kényezteti.
Szerintetek miért változott meg anyum véleménye?
A takarítás biztos nem lehet ok,mert rendesen takarítok utána!Meg azt szóvá tenné.
A munkahelyemre vinném,mert kutyakozmetikusnak fogok tanulni :) kb alig lenne itthon.
Csak most nincs még munkám így a tanfolyamra nincs pénz :/
De ha lesz melód, akkor egész nap otthon hagyod és lehet attól fél, hogy mindent összerág, főleg ha akkor lesz kicsi.
Amúgy meg van valami magánéleted? Pasi? Bnők? Mert nem úgy néz ki
Higyétek el elköltöznék,de a semmiből elég nehéz :/
Kutyás életet szeretem.Túl sokat csalódtam az emberekben inkább vagyok kutyák közt.Különben is rengeteg kutyás ismerőssel járok össze!
Bnőim vannak velük eljárok erre -arra
pasim nincs,nem is hiszem,hogy lesz kihasznál az összes!
menhelyről hoznék 1-2 éves kutyát szóval a rongálás sem lehet ok :D annyira túl jó minden,hogy ezért nem is értem az egész ellenkezést..
pasi pótlék jó vicc :D
én tudom,hogy kutyát veszek magamhoz,a mostani bichonomat sem gyerek pótléknak veszem!
de eléggé elkanyarodtunk a témától,nem a magánéletem a fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!