Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szemét bunkó vagyok, hogy...

Szemét bunkó vagyok, hogy visszaadtam apámnak azt, amit is ad?

Figyelt kérdés

Apám gyengén fogalmazva eszméletlenül lusta és kötözködő. A fába is beleköt, ha épp olyanja van..

Pár napja elegem lett, amikor abba kötött bele, hogy miért eszem meg a kenyér csücskét. Máskor amúgy az a baj, hogy nem eszem meg... Szóval ezért üvöltött velem úgy, mint egy kutyával.

Ma ott hagyta a tejesdoboz csücskét az asztalon (mint mindig, pedig 2 lépésre van a kuka), erre bunkó hangnemben utána üvöltöttem, hogy "na és ezt ki fogja kidobni??"

Erre lehordott minden sz-rnak, szemétnek, bunkónak és még sorolhatnám.

Na de itt még nem hagytam abba...

Csörgött a telefon és mindig velünk viteti oda, pedig nem a ház túlsó felében van a telefon. Megmondtam neki, hogy nem az én telefonom, emelje fel a hátsóját és menjen el érte ő.

Na ezek után már nem merek semmit sem mondani, mert az egész családot b-sztatja.

Jól tettem vagy nem? Elviselhetetlen ember, mindenki utálja itthon.

2013. júl. 16. 19:28
1 2
 11/11 yuda ***** válasza:
Ez egy nagyfokú tiszteletlenség, ahogy viselkedsz. Erre az sem mentség, hogy ő így beszél veled.
2013. júl. 16. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!