Tényleg baj hogy ez rosszul esik?

:( Nagyon sajnálom!!!!Azért tényleg várj estig,és ha semmi akkor jegyezd meg ez mennyire "jól" esik neked.
Azért Boldog szülinapot!!!!
Az is lehet, hogy valami nagy meglepetésre készülnek :)
Nagyon boldog szülinapot!!!

Nekem egy hónapja volt a 16. szülinapom. Nálunk is eltelt úgy a délelőtt, hogy senki nem mondott nekem semmit. Délutánra már egy kicsit kiborultam, hogy tényleg nem fognak felköszönteni, szóval odamentem anyához, és elmondtam neki. Elmondtam, hogy mennyire rosszul esik, hogy nem köszöntenek fel, hogy úgy tesznek, mintha nem is lenne szülinapom, hogy az apámat (elváltak a szüleim) nem foglalkoztatja, hogy mi van velem, tavaly is elfelejtette a szülinapom.
Aztán délután elmentünk moziba a barátnőimmel, és mire hazaértem, ott volt az egész család. Meghívták aput is, kaptam tortát is, szóval jó volt.
Én azt ajánlom, hogy mondd el ezt a szüleidnek is, hogy mennyire rosszul esik, hogy nem gondolnak rád! Hátha belátják -mint az én esetemben -, hogy ez rossz neked. Remélem, jól alakulnak a dolgok.
Boldog szülinapot! (:

Úgy sajnállak szerintem ez nem jó dolog! de ha kapsz egy nagy felköszöntés az jó, ha nem én egy hatalmas szemre hányást tennék hogy "köszönöm hogy minden szülinapomon ilyen remek köszöntést kapok, nagyon kedvesek vagytok" persze érződjön a tömény szarkazmus, vagy "köszönöm hogy így odafigyeltek rám, ti vagytok a legjobb szülők!"
Am boldog szülinapot! :)

jaj szegény :( akár rá is vezetheted őket pl hogy jaj de sok üzit kaptál facebookon szülinapod alkalmából
vagy mint ahogy többiek is irták beszélj velük
egyébként jogosan esik rosszul
ja és Boldog szülinapot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!