Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg baj hogy ez rosszul esik?

Tényleg baj hogy ez rosszul esik?

Figyelt kérdés
Ma van a 16.szülinapom ,de a családomnak eszébe sem jut még csak egy boldog szülinapot sem mondani. Nem ajándékra vágyok vagy ilyesmi csak azt ,hogy valaki legalább megemlítse. A húgom 1 hónapja lett 14.éves és a szüleim reggel rögtön felhívták munkából ,hogy boldog szülinapot kívánjanak neki és kapott egy tortát délután. Én pedig egy árva mondatot sem kaptam pedig mindketten itthon vannak most ,mert szabadságon vannak.
2013. júl. 15. 12:51
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Minden évben így van. De én szeretem a húgomat örülök ,hogy őt felköszöntik csak bánt ,hogy lényegében én is a lányuk vagyok és engem nem.
2013. júl. 15. 13:27
 12/27 anonim ***** válasza:
91%

:( Nagyon sajnálom!!!!Azért tényleg várj estig,és ha semmi akkor jegyezd meg ez mennyire "jól" esik neked.

Azért Boldog szülinapot!!!!

2013. júl. 15. 13:40
 13/27 anonim válasza:

Az is lehet, hogy valami nagy meglepetésre készülnek :)

Nagyon boldog szülinapot!!!

2013. júl. 15. 14:03
 14/27 anonim ***** válasza:

Nekem egy hónapja volt a 16. szülinapom. Nálunk is eltelt úgy a délelőtt, hogy senki nem mondott nekem semmit. Délutánra már egy kicsit kiborultam, hogy tényleg nem fognak felköszönteni, szóval odamentem anyához, és elmondtam neki. Elmondtam, hogy mennyire rosszul esik, hogy nem köszöntenek fel, hogy úgy tesznek, mintha nem is lenne szülinapom, hogy az apámat (elváltak a szüleim) nem foglalkoztatja, hogy mi van velem, tavaly is elfelejtette a szülinapom.

Aztán délután elmentünk moziba a barátnőimmel, és mire hazaértem, ott volt az egész család. Meghívták aput is, kaptam tortát is, szóval jó volt.

Én azt ajánlom, hogy mondd el ezt a szüleidnek is, hogy mennyire rosszul esik, hogy nem gondolnak rád! Hátha belátják -mint az én esetemben -, hogy ez rossz neked. Remélem, jól alakulnak a dolgok.

Boldog szülinapot! (:

2013. júl. 15. 14:54
 15/27 anonim ***** válasza:
Várjál estig hogy mi lesz(este olyan 8-9körü ird le azért hogy történte vmi) :) ha nem köszöntenek fel,, mint már elöttem is irták, hivd öket egy helyiségbe, és mondd el nekik(lehet lepontozni, de ilyen esetben szerintem nyugodtan lehet a lány stilusa sértödött, és gunyos) hogy köszönöd szépen hoy felköszöntöttek, nagyon jol esett, reméled hogy a következö szülinapjaidon is ilyen fantasztikus ajándékokban részesülsz) aztán hagyd ott őket. Nagyon csunya dolog a szüleid részéröl hogy hugodat egyböl felköszöntik a 14. szülinapján téged pedig a 16. on nem. Sajnálom :( Borzalmas érzés lehet, engem is nagyon érzékenyen érintene. tudom nem sokat ér, de azért én itt boldog születésnapot kivánok, és fel a fejjel:)))
2013. júl. 15. 14:59
 16/27 anonim ***** válasza:
Egyetértek, várj türelmesen még (sosem lehet tudni), és akkor este jogosan mondhatnád tényleg kissé gúnyosan, hogy nagyon szépen köszönöd ezt a csodálatos szülinapot és külön öröm hogy mindenkinek eszébe jutott.. nagyon sajnálom, hogy ilyenek veled:( Azért boldog születésnapot!!:) Majd írj, hogy mi volt, kíváncsi vagyok:( :)
2013. júl. 15. 15:08
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem is emlékszem ,hogy valaha felköszöntöttek-e. Nem szoktam szóvá tenni csak már azon a ponton vagyok ,hogy elegem van ebből. Majd meglátjuk este.
2013. júl. 15. 15:18
 18/27 anonim ***** válasza:

Úgy sajnállak szerintem ez nem jó dolog! de ha kapsz egy nagy felköszöntés az jó, ha nem én egy hatalmas szemre hányást tennék hogy "köszönöm hogy minden szülinapomon ilyen remek köszöntést kapok, nagyon kedvesek vagytok" persze érződjön a tömény szarkazmus, vagy "köszönöm hogy így odafigyeltek rám, ti vagytok a legjobb szülők!"

Am boldog szülinapot! :)

2013. júl. 15. 21:05
 19/27 anonim ***** válasza:

jaj szegény :( akár rá is vezetheted őket pl hogy jaj de sok üzit kaptál facebookon szülinapod alkalmából

vagy mint ahogy többiek is irták beszélj velük

egyébként jogosan esik rosszul

ja és Boldog szülinapot :)

2013. júl. 15. 22:16
 20/27 A kérdező kommentje:
Este sem volt semmi. Ma elmentünk vásárolni húgom kapott 2 szoknyát én meg csak annyit ,hogy ne nézelődjek hanem menjek már.
2013. júl. 16. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!