Anya miért vár el tőlem ilyet, miközben ugyanez neki is rosszul esik? Hogy lehet a szívére hatni?
Párommal hamarosan összeköltözünk a saját fészkünkbe, jelenleg is együtt élünk (ha itthon van) csak az én szüleimnél. Ha már meg lesz a ház lassacskán eljön a család alapítás.
Anyával beszélgettünk hogy ugye sokat vigyázhat majd rá és nem fogom félteni, mondom persze, és mondtam hogy párom anyukájára is ráhagyom majd, mert lehet hogy én nem vagyok velük túlzott puszipajtásiba de az unoka mégis csak unoka, és páromnak is örömet akarok okozni.
Na erre anya azért ne már, ő azok után (anyósjelölt) után nem igen tudná megpuszilgatni stb és elég lesz 2 havonta elvinni, ha párom haza jön hogy majd ő vigye (ne én)
Sajnos a bátyám élettársa detto az a típus hogy nálunk nem lehet a kisfiúk, hanem csak a saját szüleinél, és minden ürügy félét ki is talál, ami persze anyának roppant rosszul esik, fel is hoztam példának, mondta is hogy neki mennyire rossz érzés. Hát ennyibe maradt a téma, de nem értem hogy ami neki rosszul esik, azt miért várja el tőlem hogy én is úgy cselekedjek. Ha lesz babánk, nem fog elolvadni, nem egy hímes tojás hogy ne kaphassák meg annyit párom szülei.
Bár megértem anyát is amit mondott, de el kell fogadni azért őket.
ő azok után (anyósjelölt) után nem igen tudná megpuszilgatni
ezt nem értem, anyukád ilyen buta lenne ?
Kicsim, még nincs is baba.
A nagymamák majd biztos imádni fogják. A butaságot, az egymásra irigységt pedig csak nem gondolja anyukád teljesen komolyan. Kérdezted anyudat, hogy esik neki, hogy a menye nem hozza neki az unokát? Ez még nem jutott eszébe.
Igazságosan próbáljátok meg majd beosztani, mindkettő egyformán lehessen a gyerekkel. A nagymamák érzékenyek az ilyesmire, ha szeretik a kicsit.
És ez esetben örülni kell, hogy két jó mama is van, mert más családoknál ez hiánycikk.
Bocsánat a nyers őszinteségért, de az édesanyád egy vaskalapos, primitív, unintelligens egyén, aki mellesleg rasszista is.
Érdekesnek tartom és egyben örülök hogy te nem lettél olyan mint ő, noha az ő ráhatása mellett nevelkedtél.
Ha annyit ér neki a saját unokája, hogy nem tudná megpuszilgatni, csak mert a másik nagymamánál is járt, akkor ne is puszilgassa, pukkadjon meg. Végülis nem kötelező.
utolsó!
olvass figyelmesen !!!
nem az a buta, aki roma,
hanem az, aki őutána nem akarja megpuszili a gyereket (aki még nincs is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!