Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg baj hogy ez rosszul esik?

Tényleg baj hogy ez rosszul esik?

Figyelt kérdés
Ma van a 16.szülinapom ,de a családomnak eszébe sem jut még csak egy boldog szülinapot sem mondani. Nem ajándékra vágyok vagy ilyesmi csak azt ,hogy valaki legalább megemlítse. A húgom 1 hónapja lett 14.éves és a szüleim reggel rögtön felhívták munkából ,hogy boldog szülinapot kívánjanak neki és kapott egy tortát délután. Én pedig egy árva mondatot sem kaptam pedig mindketten itthon vannak most ,mert szabadságon vannak.
2013. júl. 15. 12:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
0%
Biztos szerveznek valamit titokban ne nyavajogj...
2013. júl. 15. 12:56
 2/27 anonim ***** válasza:
0%
Biztos elfelejtettek, velem is gyakran megesik.. nem rosszindulat, egyszeruen en nem vagyok az az unneplos fajta, mint sokan masok.. ha eszukbe jut biztos felkoszontenek.. de azert boldog szulinapot!:)
2013. júl. 15. 12:56
 3/27 anonim ***** válasza:
74%
Várd ki az estét... Ha akkor se lesz semmi, akkor jogos a panasz, de inkább ne húzd fel magad, még csak egy óra van...
2013. júl. 15. 12:58
 4/27 anonim ***** válasza:
39%
Nem baj ha rosszul esik, de ha megsértödsz, az igen.
2013. júl. 15. 12:58
 5/27 A kérdező kommentje:
Én nem nyavalygok. Tavaly sem szerveztek semmit és tavaly sem mondták még azt sem ,hogy hú. Engem csak bánt a dolog ,hogy minden barátnőm meséli ,hogy a szüleik megköszöntötték őket én pedig csak hallgatom őket ,mert az én szüleimnek eszébe sem jut.
2013. júl. 15. 12:59
 6/27 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is rosszul esne, ha nem köszöntenének fel a születésnapomon.
2013. júl. 15. 13:05
 7/27 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem várj kicsit, lehet, hogy estére készülnek egy közös vacsival és tortával.

De abban igazad van, hogy mi azzal kezdjük reggel a napot, sms, vagy FB üzenet stb.

2013. júl. 15. 13:05
 8/27 anonim ***** válasza:

Ez minden évben így van, hogy a tesódat felköszöntik, és téged meg nem?

Vagy csak az idén?

2013. júl. 15. 13:10
 9/27 anonim ***** válasza:
72%
Boldog szülinapot! :)
2013. júl. 15. 13:16
 10/27 anonim ***** válasza:
91%
ha este sincs semmi köszöntés, akkor invitáld őket a vacsoraasztalhoz és köszönd meg a születésnapi jókívánságaikat, meg, hogy mennyire jólesik amiért gondolnak rád egyszer egy évben. én az ő helyükben irtó kínosan érezném magam.
2013. júl. 15. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!