Megláttam egy csajjal kézen fogva sétálgatni meg csókolózni. Úgyhogy elég nyilvánvaló, hogy csalja anyát.
Szerintetek mit kellene tennem?
Nem szeretném apát bemártani. Prémium kategóriás csajjal láttam szóval érhető. Meg ott a férfi szolidaritás is. Na de anyám meg csak az anyám. Szóval nem lehet csak úgy a szőnyeg alá söpörni mintha mondjuk egy haveromat láttam volna meg, hogy csalja a barátnőjét/feleségét.
Én a helyedben apáddal beszélnék. Mondd el hogy láttad őket, de ne vádold meg semmivel. Ha arra érettnek tartod magad, hogy a kérdésen hezitálj, akkor arra is érett vagy, hogy megkérdezd apádat miért csinálja. Mint férfi a férfit. Mert lehet, hogy tanulhatsz belőle a jövőre nézve, vagy megérted apádat, vagy tudni fogod mit tegyél utána. Annak semmi értelme, hogy összeugraszd a szüleidet, mert így mindenkit megszivatsz magadat is beleértve. Apád meg tudni fogja hogy tudod, és ő is ennek megfelelően tud majd lépni. 38/nő
2013. júl. 16. 13:48
13/20 anonim válasza:
Én a helyedben rákérdeznék anyámnál, hogy nyitott kapcsolatban élnek-e apámmal. Lehet hogy anyád is félrelép, csak nem tudsz róla.
2013. júl. 16. 15:31
14/20 anonim válasza:
Én nem mondanám el anyámnak, mert nem az én dolgom ezt közölni vele. De apámmal mindenképp beszélnék, legalább annyit, hogy tudok a dologról, és megkérdezném mi a terve, hiszen ez engem is érint.
2013. júl. 16. 15:48
15/20 anonim válasza:
10-essel értek egyet.
Nem a te dolgod erkölcs csőszködni. Ha elmondod édesanyádnak azzal őt alázod, bántod.
Esetleg édesapáddal beszélhetnél, hogy láttad mi történt, rákérdezhetnél, hogy nyitott kapcsolatban élnek-e, illetve megkérhetnéd, hogy kevésbé feltűnően csinálja.
2013. júl. 16. 18:31
16/20 anonim válasza:
Szia,
én a helyedben apukáddal közölném, hogy tudok róla hogy van valakije.........aztán meglátnám mit mond. Lehet bevallaná a dolgot, ha meg nem, elmondanám én a dolgot.
2013. júl. 16. 19:11
17/20 anonim válasza:
Mert az nem megalázó, hogy a nyílt utcán sétafikál kézen fogva egy másik nővel...
2013. júl. 26. 22:23
18/20 habsburg válasza:
Ne artsd bele magad! Az is lehet hogy anyukad is tudja es elnezi neki. Ha zavarja a lelkiismeretedet akkor beszelj az apukaddal. Ha elmondod neki hogy lattad es ez neked lelkiismereti problemat okoz anyukad miatt, mert mindkettöjüket egyforman szereted, az meg nem zsarolas.
2013. júl. 27. 10:24
19/20 anonim válasza:
mond meg apádnak hogy vagy hozzon téged is össze a szeretőjével hetente 2-3 dugásra vagy bemártod anyádnak:D
2013. aug. 1. 23:44
20/20 anonim válasza:
Én elmondanám a helyedben.
Jó jó lehet hogy megalázó de ami igazság az igazság!!!Ez tény.
Meg én semmiképen se lennék képes hazugságban élni legyen bármennyire is fájdalmas az igazság!!!
(ui: az hogy titokban megcsalja a házastársát az is van olyan megalázó mint hogy elmondja neki az igazat és bemártja őt.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!