Elmondjam anyámnak? Részletek lent
Egyik nap ujjaztam magamat a füdőszobában, amikor rámnyitott a nevelőapám, kéjesen azt mondta ,hogy "besegíthetek?".
16/L
Szerintem akkor ha legközelebb bepróbálkozik és nem egy ilyen kényelmetlen szituációba leszel.
Akkor mindenképpen beszélj anyukáddal.
ironikus? lószar, egy értelmes ember ilyenkor elfordítja a fejét és bocsánatot kér majd sürgősen távozik
kérdező, te meg tanuld meg bezárni az ajtót
Írta, hogy kéjesen..gondolom akkor nem..
Te érzed,hogy milyen a viszonyod anyuddal, ha annyira közeli,akkor elmondhatod,mki önkielégít:) Legalább azzal a perverz állat megszívná.
Nevelőapád?
Szerintem mindenféle képen mond el.
"ironikus? lószar, egy értelmes ember ilyenkor elfordítja a fejét és bocsánatot kér majd sürgősen távozik
kérdező, te meg tanuld meg bezárni az ajtót"
Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy értelmes ember tiszteletben tartja az intim szférát, pláne, ha nevelőapa. Erre még jobban oda kéne figyelnie. Anyuka után a lánya kellene? Nem gusztustalan ez a nevelőapádra nézve? Ráadásul még morbid is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!