Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyszerüen megbolondulok a...

Egyszerüen megbolondulok a saját anyámtól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
sziasztok! Arról lenne szó hogy anyukám 49 éves és beteg. rehab ellátást kap 46ezret. Nem olyan beteg , hogy ne tudja magát ellátni. De sajnos a munkahelyén nem birt teljesiteni így elveszítette az állását. retteg attól, hogy nem kapja meg további leszázalékolását és feszt a régi munkahelye után sir. Sajnálom, de ezzel már engem si totál kikészit idegileg. egyszerüen azt látom rajta hogy engem sem hagy élni. Én havi 60ezret adok le , hogy segitsem mégis a hátam mögött mindenféle szar gyereknek elhord, hogy nem segitek semmibe. Van egy barátom is aki 27 éves és másik városban fog dolgozni. 2-3 honap után mondta hogy utána mehetnék. Az a baj hogy anya hisztijei miatt nem biztos h én ezt meg fogom tudni tenni. Egyiket sem akarom megbántani, de már unom hogy az anyám állandoan visszahuz és kezdem azt érezni, hogy nekem igy sose lesz normális életem ha feszt őt kell istápolnom. Megbánt azzal is hogy feszt azt mondja hogy ö öngyilkos akar lenni, még sms-ben is ezt irja nekem. Egyszerüen kikészit. nem tudom mit tegyek,de én már szeretném élni a saját életem....
2013. júl. 12. 00:14
 1/9 anonim ***** válasza:

ne hagyd hogy irányítson,ez lelki zsarolás

tudom hogy mi a helyzet,engem is visszatart(bár az én anyámnak inkább pszichés gondjai vannak),én még nem tehetem meg hogy elmenjek,de neked itt van rá a lehetőséged,tedd meg!

tudom hogy erős kötelék hogy az anyád,de te is megérdemled az életet

pénzt így is tudsz adni neki,nem leszel olyan messze hogy évente 1-2x lásson,úgyhogy szerintem tedd meg

2013. júl. 12. 00:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez egy fura dolog, és ha szemtőlszembe megmondanád neki, hogy anya, igenis elköltözök, mert nincs más választásom?! Nem hiszem, hogy öngyilkos lenne, a legtöbb ember csak sajnáltatásból jön evvel a rossz dumával, de nem dobnék el ilyen könnyen az életüket. Az pedig egy jó dolog, hogy ellátni azért tudja saját magát, így nem szorul folyamatos ápolásra.
2013. júl. 12. 00:21
 3/9 anonim ***** válasza:
2%
Édesanyád a gondodat viselte még ennél sokkal több energiát belefektetve, rád pazarolta az életét, amíg te gyerek voltál, azt hiszed, neki nem lett volna jobb dolga?
2013. júl. 12. 00:21
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszaitokat! utolsó!!!Nem én akartam megszületni, attol h elmennék támogatnám ugyan ugy anyagilag...
2013. júl. 12. 00:26
 5/9 acelsziv ***** válasza:
91%

3 -as és erre az lenne a helyes reakció, hogy a gyerek a saját életét és jövőjét feladva pátyolgassa az idegbeteggé vált szülőt?

Mert szerintem az a helyes, ha a gyerek mindent beleadva pátyolgatja a... saját gyerekét. És előre megy, nem pedig hátra.

2013. júl. 12. 01:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Állj a talpadra, menj a saját utadon. Ne hagyd h ő irányítson.
2013. júl. 12. 02:12
 7/9 anonim ***** válasza:
A szülő nem azért adja az életet,hogy a későbbiek folyamán attól megfosszon vagy elvegye tőled! Az élet rendje felnevelni gyermekünket és "elengedni" őt,hogy saját családot építsen és a saját gyermekét ő is felnevelje! Azt nem lehet tudni az édesanyád egyedül nevelt fel téged? Talán emiatt lehet nehéz neki elengedni téged? Az írásodból legalábbis azt veszem ki,hogy az anyud jobban fél a magánytól mint az anyagi gondoktól? Neked kell megtenni azt a lépést amellyel önállóvá,függetlenné válhatsz tőle. Biztosan nehéz lesz mindkettőtök számára,de a saját,normális életet így biztosíthatod magadnak is!
2013. júl. 12. 03:00
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Anyádnak megvolt a lehetősége rá, hogy csecsemőkorodban a kukába tegyen, de mégsem tette. ...és milyen rosszul tette.
2013. júl. 12. 18:44
 9/9 acelsziv ***** válasza:
8-as az mér biztos, hogy téged is inkább a falhoz kellett volna csapni, mint bölcsőbe tenni... Az a bajod a kérdezővel hogy élné az életét és az anyja ezt nem engedi? Miféle elferdült lény vagy te?
2013. júl. 12. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!