Miért nem tudok aludni a saját ágyamban?
Figyelt kérdés
Én és a szüleim külön szobában alszunk.. Esténként mikor egyedül lefekszem nincs semmi gond,viszont amikor a szüleim is aludni készülnek akkor már nem tudok aludni..Ideges leszek,gyorsan kezd verni a szívem és rosszul veszem a levegőt,egyszóval ideges leszek,és úgy érzem,hogy csak a szüleimnél tudok nyugodtan elaludni...Pedig van idő,amikor teljesen jól alszom a helyemen... de most valami nyomaszt és nem tudom kipihenni magam... Persze azt hozzá kell tenni hogy sajnos én nagyon stresszes vagyok.. sokat idegeskedem például a tanulmányi eredményeim miatt is... pedig azok nem rosszak,sőt...Ha valaki tudna jó válaszokat adni,azt megköszönném...2013. júl. 4. 09:50
1/6 anonim válasza:
Honnan tudod hogy mikor mennek a szüleid aludni, ha te már lefeküdtél. Hallgatózol hogy ki mit csinál odakint?
Kapcsolj egy halk zenét, olvass egy jó könyvet és kapcsolj ki agyilag!
2/6 anonim válasza:
gyerekkorodban nem aludtál sokat a szüleiddel?
3/6 anonim válasza:
Anno én úgy aludtam el hogy szólt a fülesben a kedvenc zeném. Amikor éreztem hogy kezdek bekómálni, kikapcsoltam és pillanatok alatt belaudtam. Ez mindig kikapcsolt. Sajnos nem tudom miért van ez így, de próbáld ki. Esetleg állítsd időzítőre a tévédet és aludj el úgy. Persze a legjobb lenne ennek kideríteni az okát.
5/6 A kérdező kommentje:
sajnos már kiskoromban is volt hogy nem a helyemen aludtam... De a könyv és a zene jó ötlet.. Köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 4. 10:36
6/6 anonim válasza:
A könyv és a zene jó ötlet, persze. Csak épp nem oldódik meg a probléma. Inkább szakember segítségét kérd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!