Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért utálhatnak a szüleim?

Miért utálhatnak a szüleim?

Figyelt kérdés
edig az volt a bajuk hogy nem segitek semmiben meg hogy csak a bajuk van velem azóta megteszek mindent amire kérnek hogy megfeleljek neki egy hétig szép volt jó volt minden amig apám belém nem kötött állandóan csak a hibát keresik bennem egyszer volt olyan hogy este 10-kor a hajamnál fogva kidobott az ajtón hogy ő elvitett engem mindenért én vagyok a hibás bármit csinálok az nem jó tegnap például nekem jött a tesóm én lefogtam anyám bejött és akkor velem kezdett el ordibálni hogy én mit képzelek magamról meg minden aszt apám is elkezdett ordibálni velem szószerint már rini tudtam az idegtől és akkor megkérdeztem hogy már megint mit csináltam de arra már semmit nem mondtak csak apám rávágta hogy biztos narkózok (soha az életembe nem próbálnám ki!!) már elegem van mindig a tesóm van megvédve mindentől anyám mindig is őt szerette jobban nálam bármi van mindig őt védi meg apám meg neki ad igazat! nem tudom mért csinálják eszt velem....
2013. júl. 7. 13:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Gondolom a testvéred az, aki a több szeretetet kapja. Vannak emberek, akiknél ez nem tud megoszlani, és csak az egyiket szeretik. A másik kapja a haragot, keserűséget.

Próbálj mielőbb a saját lábadra állni, és amint tudsz, lépj meg onnan.

2013. júl. 7. 13:28
 2/2 anonim ***** válasza:
egyetértek az elsővel, én is hasonló helyzetben vagyok, és minél előbb el akarok húzni innen.
2013. júl. 7. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!