Ti mit szólnátok, ha?
Ti mit szólnátok, ha a testvéretek egy veszekedés alkalmával, (miután ti leöntöttétek egy fél liter ásványvízzel) leköpne és megütne titeket?
(helyszín: kert időpont: nyár kor: 17, valamint 23, család: jól szituált, nem etnikum)....
Hát szerintem a köpködésnél undorítóbb nincs! Paraszt szokás, és senkitől nem viselném el. Mellesleg már felnőttek vagyunk, de ha anyám meglátná, hogy köpködünk akkora anyai nyakast kapnák mindketten helyből, hogy rögtön eszünkbe jutna az illem.
Köpködés...megáll az eszem, meg azon is, hogy van aki szerint megérdemelted... hallod! Nem. Senki nem érdemli meg, hogy leköpjék. Ha a tesóm leönt, lehet, hogy hozzávágok valamit, lehet hogy kigáncsolom és én is leöntöm, de nem nem és nem köpöm le.
12-es: Köszi a jó tanácsot! Megfogadom.
13-as: Persze, hogy nem vagyok 100-as, ezt nem is állítottam, s azt sem, hogy én ártatlan lennék a dologban. Mint említettem, nekem csak ez a köpködős-rész volt durva, bár ha kicsit finnyásabb lennék, talán azt sem tartanám túl normálisnak, hogy egy 2 m magas 90kg-s srác megüt egy 170cm-es 50kg-s lányt. De ez utóbbi a köpéshez képest számomra majdhogynem jelentéktelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!