Ti mit szólnátok, ha?

Figyelt kérdés

Ti mit szólnátok, ha a testvéretek egy veszekedés alkalmával, (miután ti leöntöttétek egy fél liter ásványvízzel) leköpne és megütne titeket?

(helyszín: kert időpont: nyár kor: 17, valamint 23, család: jól szituált, nem etnikum)....

2013. júl. 3. 15:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%

Hát szerintem a köpködésnél undorítóbb nincs! Paraszt szokás, és senkitől nem viselném el. Mellesleg már felnőttek vagyunk, de ha anyám meglátná, hogy köpködünk akkora anyai nyakast kapnák mindketten helyből, hogy rögtön eszünkbe jutna az illem.

Köpködés...megáll az eszem, meg azon is, hogy van aki szerint megérdemelted... hallod! Nem. Senki nem érdemli meg, hogy leköpjék. Ha a tesóm leönt, lehet, hogy hozzávágok valamit, lehet hogy kigáncsolom és én is leöntöm, de nem nem és nem köpöm le.

2013. júl. 3. 15:45
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
Azért ne mulaszd el minél több idegennel tudatni, helyszín- és évszak megadásával, ha jól szituált, nem etnikum családodban, valaki horkol, böfög, szellent, lábszagos stb.!
2013. júl. 3. 15:48
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Azért te sem vagy százas, ha valakit, aki már egyébként is ideges, leöntesz egy üveg vízzel. Ezek után ne csodálkozz, ha olyanokat csinál, ami nem vall rá. A kistesók ebben nagyon tutik. Addig húzzák a bátyót, nővért, amíg az bedurvul, aztána szülők majd pesrze a nagyot szidják le. Még mindig nem nőttetek fel.
2013. júl. 3. 15:58
 14/15 A kérdező kommentje:

12-es: Köszi a jó tanácsot! Megfogadom.

13-as: Persze, hogy nem vagyok 100-as, ezt nem is állítottam, s azt sem, hogy én ártatlan lennék a dologban. Mint említettem, nekem csak ez a köpködős-rész volt durva, bár ha kicsit finnyásabb lennék, talán azt sem tartanám túl normálisnak, hogy egy 2 m magas 90kg-s srác megüt egy 170cm-es 50kg-s lányt. De ez utóbbi a köpéshez képest számomra majdhogynem jelentéktelen.

2013. júl. 3. 16:19
 15/15 anonim ***** válasza:
A köpködés egy aljas, undorító, megalázó dolog. Aki szerint megérdemelted, hát az ő etnikumára is lenne tippem. Ilyet értelmes, felnőtt ember nem csinál. Adjon egy pofont, öntse le ő is vagy akármi, e ilyen szinten nem alázzunk meg senkit, főleg nem a testvérünket.
2013. júl. 3. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!