Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A párom ma elhagyott mert a...

A párom ma elhagyott mert a fiam csúnyán beszélt vele és én nem szóltam rá. Azt mondta ő ezt nem bírja tovább. Hogyan szerezzem vissza?

Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 12:37
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

Már korábban is írtál ki kérdést.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Itt még szakítani akartál a pároddal, ahelyett, hogy megnevelnéd az elkényeztetett gyerekedet. Hát, legalább nem kellett szakítanod.

2013. júl. 3. 14:47
 42/49 anonim ***** válasza:

Ám a párod a gyerek miatt hagyott ott,ha vissza is jön, és a helyzet nem változik a következő ilyen esetnél megint elfog hagyni,ha a probléma forrása nem változik.

A másik meg égne a fejed a doki előtt a gyerek miatt?

Remek akkor,hogy fog égni majd a fejed, ha majd kérdezik hol van, Te meg közlöd,hogy intézetbe adtad a SAJÁT gyereked mert nem bírtál vele,vagy pár év múlva majd a rendőrségre meg bíróságra járkálhatsz utána/vele,mert pár év múlva hidd el bajba fog kerülni.

Na az lesz majd az igazán ciki.Akkor majd visszasírnád,hogy nem vitted anno orvoshoz.

2013. júl. 3. 15:07
 43/49 anonim ***** válasza:

Kiindulva írásodból, biztosan van a gyereknek tévéje. Fogd, és vedd ki a szobájából. Rakd el a vezetékeit. Közöld vele, változott a helyzet, nincs több tévé.

Ugyanígy járj el a számítógépével. Nincs több netezés. Köttesd is ki, nem kell neki. Mobilját elveszed, az sem kell neki.

Gondolom tömöd zsebpénzzel, vagy tömi az apja is, mert valamiből csak ellébecol egész nap. Mától ezt is megvonod tőle.

Bemész a szobájába, összeszeded a divatos cuccait, hagysz bent neki 2-3 tiszta nadrágot, 1 hétre alsóneműt és pólót. Nem a kedvenceit.

A többit elzárod.

Megkérhetnéd az apját, vagy ha vannak szüleid őket, hogy segítsenek ebben a dologban, és vigyék el ideiglenesen ezeket a cuccokat.

A szobája faláról leszeded a posztereket, kedvenc képeit, összeszeded a kedvenc mütyürjeit, stb... Légy találékony.

A lényeg: egy puritán szobát biztosíts a számára, puritán körülményeket. Jelenleg ezt érdemli. Nincs kedvenc étel főzve, hanem az van, amit főztél, ha eszi, eszik, ha nem eszi, nem eszik.

Ordibálhat, ha akar, semmi gond. De addig nem kap vissza semmit sem, amíg nem kezd el az elvárható magatartás szerint viselkedni.

Biztosítasz neki mindent, ami kell ahhoz, hogy legyen hol aludnia, legyen étel az asztalon, ...

De nem jutalmazod a gyereket a rossz viselkedéséért semmi plusszal.

2013. júl. 3. 15:07
 44/49 anonim ***** válasza:

43. vagyok.

A pároddal is beszéld át mindezt. Mondd meg neki, ha szeret még, próbáljátok meg újra, te változtatsz.

1. Ha gondolja hogy melletted áll ebben, akkor költözzön vissza, és segítsen benne. Én ezt nem javaslom. Ez a te harcod, nem az övé.

2. Randizzatok, találkozzatok, jöjjetek össze újra. Addig te pedig neveld meg a fiad. A párod fog neked ebben erőt adni.

Ha most hagyod veszni ezt a kapcsolatot, a fiad megint nyert, megint győzött. Megjutalmaztad. Azt akarta, hogy elmenjen a párod, és te mellé álltál, hagytad elmenni. Gratula.

2013. júl. 3. 15:09
 45/49 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Ezt a kérdést is te írtad ki. Szerintem inkább vidd el pszichológushoz a gyereket. A párodat ne akard visszaszerezni, ha meg akarta verni a gyereket. De elég érdekes, hogy te is azzal foglalkozol, hogy hogy szerezd vissza, miközben van egy id*óta agresszív gyereked... Nem is csoda, hogy ilyen, ha ennyit foglalkozol vele, és úgy gondolod, hogy maga az ördög. Talán időben meg kellett volna nevelni.

2013. júl. 3. 16:01
 46/49 anonim ***** válasza:

Szerintem nézd meg a "Beszélnünk kell Kevinnel" című filmet.

A kissrác már egészen kis korában szociopata, aztán mikor nagyobb, kinyírja a faterját, a kishugát, és mészárlást rendez a suliban. Tudom, ez csak egy film, de te írtad, hogy a fiad maga az ördög.

Egyébként tényleg nem értem, minek teszed fel hatszázszor ugyanazt a kérdést. Kaptál ezer meg ezer választ, te nem is akarsz cselekedni, csak sajnáltatod magad, vagy az egész kérdés kamu.

Nem hiszem el, hogy egy 8 éves azzal fenyeget hogy feljelent. Azt se tudja, hogy kell. Hacsak tényleg nem ő az antikrisztus.

2013. júl. 3. 18:44
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom. És igenis vannak nevelhetetlen, kezelhetetlen, sőt gonosz gyerekek. Akikkel nem lehet mit kezdeni. Sok válaszoló könnyen beszél, mert nem ő áll ott két kezét széttárva, hogy nem tudom, mit tegyek, nem bírom tovább.

Én megértem az anyát is, hogy elege van.

2013. júl. 3. 19:41
 48/49 anonim ***** válasza:
A nevelést rontottad el! Gondolj bele, a fiad agresszív terrorizálni fog más gyerekeket! Más életeket tesz tönkre. Párodnak ha van esze soha nemmegy vissza!
2013. júl. 3. 20:49
 49/49 anonim ***** válasza:
Ha komolyan vennéd, hogy baj van a gyerekkel, és elkezdenéd ott, hogy háziorvos, pszichológus, nevelési tanácsadó, gyermekpszichiátria, Vadaskert!!!! tehát utána menni a dolgoknak, ez a párodnál is jó pont lesz!
2013. júl. 4. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!