A párom ma elhagyott mert a fiam csúnyán beszélt vele és én nem szóltam rá. Azt mondta ő ezt nem bírja tovább. Hogyan szerezzem vissza?
Jézusom!! Intézetbe? Ezzel egy életre tönkrevágod!
Én vagyok akinek 11 éves a fia.
A gyerek olyan amilyenné neveljük! Ha magatartás probléma van vele, akkor magunkba kell néznünk jó alaposan, hogy miért van ez.
A gyerek egy tiszta üres könyvként jön a világra, mi írjuk tele.. És hogy mi lesz benne? Az csak tőlünk függ!!!
Ne add intézetbe kérlek! Ő egy gyerek...
Ha nem áll a sarokba akkor zárd be a szobájába. Amikor meg megüt egy határozott mozdulattal kapd el a kezét és mond meg Neki hogy ilyet nem csinálhat. És ha legközelebb ezt teszi akkor ilyen és ilyen szankciók lesznek. És ha megteszi akkor be is kell tartani a szankciót.
Te vagy a felnőtt, Neked kell a következetesnek lenned.
Nem tudom a gyereket megbüntetni mert azzal zsarol, hogy elmondja az iskolában, hogy mi éheztetjük meg bántjuk és majd az iskola feljelent engem a gyámhivatalnál.
Tudom, hogy nem szép amit mondok de ez a gyerek olyan mint az ördög.
21es ez müködik úgy 3-4éves korban de szerintem hasztalan 8évesnél.lehet szakember segitségét kellene kérni mi a teendő ilyenkor.
nekem volt egy ismerősömnek ilyen a fia,most kamasz,tulajdonképp azt csinál amit akar,leköpi és le*urvázza a az anyját,nem lehet vele mit kezdeni,oylan dührohamai vannak hogy azt ugyan bezárhatod a szobába,kirugja az ajtót.
Az apja már el sem viszi mert ott is azt csinálja mint az őrült, az öt éves kishugát megcibálja az apja felesége meg is mondta, hogy oda nem is mehet.
De még mindig nem tudom, hogy hogyan érjem el, hogy a párom hazaköltözzön?!
Itt szerintem nem annak kellene a kérdésnek lennie hogy hogyan jöjjön haza a párod. Hanem annak hogy hogyan legyen egy egészséges felnőtt ember majd a fiadból...
Egyébként kérd meg, hogy oldjátok meg közösen ezt a problémát... Vigyétek szakemberhez. Pszhihológus, nevelési tanácsadó. Stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!