Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engedjem hozzájuk a fiamat?...

Engedjem hozzájuk a fiamat? (Kicsit bonyolult történet)

Figyelt kérdés
A fiam apjának van egy élettársa akinek a nagyszülei azt akarják, hogy engedjem el néha a fiamat hozzájuk. Ők egy eléggé "lepukkant" család ahol sok az "idegen", nem szeretném ha a fiam belekeveredne valamibe, de viszont haragot sem szeretnék. Mit tegyek?
2013. júl. 3. 09:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hát ez az amit én sem értek. Mondjuk a nagypapáékkal nincs bajom csak azzal a sok "hajléktalannal" akik náluk laknak.
2013. júl. 3. 11:03
 12/18 anonim ***** válasza:

Akkor most mi a kérdés?

Mi nem ismerjük őket, Te most állítólag felületesen igen. Eldöntötted ,hogy egyáltalán nem akarod hozzájuk vinni a fiadat...nem értelek téged.

2013. júl. 3. 11:10
 13/18 anonim ***** válasza:

1. Ha jól értem, az apának láthatási joga van.

2. A láthatás alatt az apa oda viszi a gyereket, ahová akarja, ebbe nem szólhatsz bele.

3. Nem írod, hogy mekkora a gyerek, de ha ennyitöl "belekeveredik" valamibe, akkor a gyerekkel van baj, meg a neveltetésével.

4. Ha komoly indokod van (mert bünözök), akkor kérheted a bíróságon keresztül, hogy a gyereket ne láthassák az illetök, de ettöl még a gyerek mehet oda.

2013. júl. 3. 11:18
 14/18 A kérdező kommentje:
Az apja nem nagyon rajong a gyerekért. Szerintem a nagyszülőknek meg nem sok közük van hozzá, gondolom azért akarják látni a gyereket mert nagyon összetartó család az ővék.
2013. júl. 3. 11:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem vagy normális, most már lopnak is???

Szerintem simán csak féltékeny vagy...

2013. júl. 3. 13:52
 16/18 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem menj el hozzájuk és nézd meg, hogy élnek. Legaláb 10 laknak egy házban ebből a nagymama és a nagypapa családtag a többi mind idegen. Azt nem mondom, hogy koszosak de, hogy nem ennék a kajájukból az biztos.
2013. júl. 3. 14:02
 17/18 anonim ***** válasza:
MENNYI IDÖS A GYEREK!?!?!?!
2013. júl. 3. 15:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Érdekes dilemma elé állítottad magad.

Szerintem az a lényeg,hogy apukát nem érdekli a gyerek,ergo NE engedd oda!!!!!!!!!A nagyszülőkkel ne foglalkozz ,a gyerekek meg találkozzanak a TE felyeleted mellett a játszótéren!!!! Ennyi.Ilyen egyszerű.

(bocs ha nyers voltam,de én is csak anya vagyok)

2013. júl. 9. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!