A barátnőmmel nemsokára 3 hónaposak leszünk és szerettem volna ha nálam aludhatott volna de a szülei nem engedik. Én aludhattam ott valamelyik nap de úgy, hogy a barátnőm az emeleten én meg lent a nappaliban. Ennek így nincs értelme, ezért este felszöktem a szobájába és véletlenül elaludtunk. Hajnalban arra ébredtem, hogy az apja rácsapott egy kicsit a farkamra, hogy húzzak le. Nem akartam semmit csak vele lenni. Azt hiszi, hogy csak azért kell nekem, hogy megdugjam de nem.. nem is dugtunk még, egysze megkérdeztem azt mondta, hogy nem és nem piszkálom vele. Elmondtam ezt is az apjának. Nagyon sokat járok hozzájuk direkt azért, hogy bízzanak bennem, az apjával is jól kijövök de nem akar kettesben hagyni a barátnőmmel. Mit csináljak, hogy elhiggye, hogy nem azért kell?
2013. júl. 1. 10:46
1/8 anonim válasza:
Dehogynem azért kell. Ne áltasd magad :)
Apuka jogosan aggódik.
Amúgy hány évesek vagyok?
2013. júl. 1. 10:50
2/8 A kérdező kommentje:
Hát majd egyszer biztos de nem erőltetem. Nem is beszélek róla és szeretem.
16, 18
2013. júl. 1. 10:52
3/8 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást, akkor kitartás!
Ne okold az apát! Ő végzi a dolgát.
2013. júl. 1. 11:00
4/8 anonim válasza:
Nyugi, a faterral állandó harcban lesztek. Neked is igazad lesz, és neki is igaza lesz...
2013. júl. 1. 11:05
5/8 anonim válasza:
A fater csak a dolgát végzi! Amúgy meg egy jótanács, ha bizalmat akarsz építeni, akkor ne szökdöss fel a szobájába, és ne aludj ott véletlenül :)
2013. júl. 1. 11:29
6/8 anonim válasza:
Már ott elcseszted a bizalmát, hogy felszöktél a 16 éves lányához. Az apák meg így is nehezen fogadják el, hogy felnő a kislányuk.
26N
2013. júl. 1. 11:51
7/8 anonim válasza:
Kérdező, valósznűleg kicsit konzervatívabb az átlagnál - ás mondjuk a 16 év meg a 3 hónapos kapcsolat az olyan határeset-féle... egyfelől szerintem nyugodtan rá is kérdezhetsz nála, hogy mit is gondol ezekről a dolgokról - amit leírtál, abból azért emberevőnek nem tűnik:) - másfelől azért a barátnőd apjával a barátnődnek kell megvívni a "felnőtt a kicsi lánya" szabadságharcot alapvetően és nem neked... ha neki így jó, akkor semmit sem tudsz tenni, ha meg már neki is kényelmetlen, akkor úgyis lépni fog.
Szóval szerintem vagy kérdezz rá az apjánál, hogy mik ebben a kérdésben a nézetei, vagy várj türelemmel 1-2 hónapot még, és el fog válni közben...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!