Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen hatással van a gyerekre...

Milyen hatással van a gyerekre, ha szeretkezni látja a szüleit?

Figyelt kérdés
Ti emlékeztek olyanra, hogy a szüleitek előttetek "csinálták"? Hogyan éltétek meg ezt az élményt?

2013. jún. 28. 15:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
98%

Felújítás volt nálunk és anyuék a nappaliban aludtak napokig. Egyik éjjel mentem ki wc-re, és kapásból egy kutyapózzal találtam szemben magam. (voltam kb 11 éves). utána össze vissza lettem szidva, hogy este 11kor még miért nem alszom.

Azóta is ha otthon vagyok éjjel nem merek kimenni, mert félek esetleg rájuk nyitok valami módon(pedig már rég a saját szobájukban alszanak). A mai napig nem volt szexuális életem.

21/L

2013. jún. 30. 13:36
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem láttam és soha nem hallottam őket közben..

Viszont kb 18 éves lehettem (volt barátom és már rég szexeltünk is)amikor anyukám a barátnőjével arról beszélt, hogy x-fogamzásgátlót íratott és nem hízott tőle....Akkor sokként ért a tudat, hogy anyámék szexelnek... 18évesen ledöbbentem... ma már mosolygok rajta... :)

2013. jún. 30. 13:52
 23/32 anonim válasza:
100%
7 éves lehettem, nyaraltunk a Balatonnál, mikor először hallottam meg őket. Attól kezdve minden közös vakáció visszatérő rémálommá vált, főleg külföldön, ahol mindig egy szállodai szobát kaptunk, és este rendszeresen úgy feküdtem le, hogy gyorsan el akartam aludni, mert sosem zavartatták magukat. Kétszer talán szóvá tettem, mire közölték, hogy szeretik egymást, és nagyon prűd vagyok, ez egy természetes dolog, beszélnem kéne egy pszichológussal (pusztán azért, mert nem akartam őket ilyen szituációban elképzelni, máris kvázi aszexuálisnak tituláltak). A saját nemi életemre ez annyiban hatott ki, hogy az első válaszolóhoz hasonlóan engem is zavarnak a hangok, és igyekszem csendben maradni szex közben.
2013. jún. 30. 14:24
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hallottam soha, és máig is úgy gondolom, lehet, hogy nem is csináltam ilyet már a születésem után, nem tudom. Ha csinálták is, azt nagyon titokban.
2013. jún. 30. 16:17
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

én a szüleimet nem hallottam, sem láttam, viszont amikor külön éltek, hallottam anyumat az akkori barátjával, és nagyon nem esett jól. úgy éreztem, gondoltam, hogy ez fáj anyunak, és meg akartam védeni attól az embertől.

rám nem volt jó hatással, hogy hallottam őket.

2013. jún. 30. 17:24
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
én soha nem hallottam őket, de meglepett, hogy a hugom egy nyaraláson készült:D fura volt, hogy ott voltam velük, de mégsem. mármint egy szoba választhatott el.
2013. jún. 30. 17:42
 27/32 anonim ***** válasza:
81%

A szomszéd szobából hallottam őket 7-8 évesen, és ugyanígy hallottam őket kb. 1 éve. 8 éves fejjel nyilván megdöbbentem (bár már tudtam, hogy készül a kisbaba), de nem igazán érdekelt akkor sem, ahogy most sem. Semmilyen negatív kihatással nincsenek a szexuális életemre ezek az élmények.

17/L

2013. júl. 1. 02:30
 28/32 anonim ***** válasza:
93%

Na ilyenkor hálás vagyok hogy a nagyszüleim neveltek fel.. Ők még akkor 40es éveiket taposták, mégsem hallottam őket sosem. Nagymamám viszont pár hónappal ezelőtt bevallotta hogy maszturbál és részleteket is mesélt burkoltan hogy hogyan védekeztek anno. Családos, felnőtt ember vagyok, de ez kiakasztott... Apukám pedig rendszeresen mesél a nő ügyeiről, az abszolút nem zavar. Anyukám éjjeli szekrényén pedig egyszer (kb 10 éves koromban) találtam egy gumiba húzott banánt. :/ Ahogy az egyik válaszoló is leírta fura volt, valahol tudtam hogy mi az de ugye szemtől szemben találkozni vele, sokkoló.

Húgom hallotta már anyukánkat és az apját (mármint a húgom apját :D) szexelni, ő is baromira kiakadt. Bár remélem nem lesz rá kihatással. Akkor kiment a szobájából, anyukánkat kihívta valami ürüggyel hogy hagyják abba. Máskor meg max hangerővel bedugta a fülesét...

2013. júl. 11. 11:51
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem beszélik meg vele, hogy miről van szó, akkor erősen traumatizáló hatása van. Van olyan ember, akinek egy életre gallyra vágja a szexualitását, ha rossz időben rosszkor lát valamit.
2013. júl. 11. 14:12
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
érdekes...volt, hogy sikerült rájuk nyitnom...igaz, sose láttam semmit, mert vagy sötét volt, vagy a takaró alatt voltak...szembesültem vele, hogy szexelnek, természetesnek tartottam, hisz szeretik egymást...talán ebben az is besegített, hogy mindig közeli kapcsolat volt a szüleinkkel és soha semmilyen tabu nem volt köztünk...és nem éreztem magam furán, mert megtaláltam véletlenül az óvszert...és ha vmi vicc tárgya lesz a szex vagy szóba jön, természetesen tudunk róla beszélni...az a néhány alkalom, mikor sikerült rájuk nyitnom, és jóformán semmit nem láttam, de a tudat meg volt...nem hagyott bennem semmiféle rossz érzést...
2013. okt. 7. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!