Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen hatással van a gyerekre...

Milyen hatással van a gyerekre, ha szeretkezni látja a szüleit?

Figyelt kérdés
Ti emlékeztek olyanra, hogy a szüleitek előttetek "csinálták"? Hogyan éltétek meg ezt az élményt?

2013. jún. 28. 15:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
81%
Érdekesek a válaszok. Szinte mindenki negatív élményként élte meg - velem együtt -. Vajon miért ?
2013. jún. 28. 15:54
 12/32 anonim ***** válasza:
93%
Elég beteg lenne a valaki azt élvezné, hogy a szülei hogy nyögnek utolsó.
2013. jún. 28. 15:55
 13/32 anonim ***** válasza:
95%
Én csak a gumit találtam meg másnap az éjjeli szekrényükön. Furcsa érzés volt. Az ember persze tudja, hogy mi van, de face to face szembesülni vele, olyan izé...
2013. jún. 28. 16:02
 14/32 anonim ***** válasza:
97%

Azon ritka emberek közé tartozom, akik soha nem tapasztalálk közvetlenül (nem láttam, nem hallottam semmit).

Viszont mikor megtudtam, hogy hogyanis készül a baba, totálisan lesokkolódtam, hogy "úristen, anyámék ezt megcsinálták háromszor!" (én kis naiv, azt hittem, hogy megbeszélik, hogy jöjjön a baba, szexelnek és jön is az utód). Nade, mikor anyukám csőre töltött egy hugit, ráadásul kihallgattam egy beszélgetést, miszerint a húgom "besikerült". Akkor jöttem rá, hogy anyámék csak úgy hobbiból is csinálják (voltam ekkor 10 éves). Talán ez volt a legsokkolóbb akkoriban.

Nemrég beszélgettünk róla, nevetve meséltem az én kis tévképzeteimet.

Erre apám: nem tévedtél a hárommal. Az a heti átlag most is. (Ez az a kínos pillanat, amikor egyszerre lemész 10éves kisgyerekbe, hogy óristen a szüleid még mindíg szexelnek, utána meg ég az arcod, hogy az 50es, 30éve házas szüleid többet szexelnek, mint te, huszonévesen, frissházasként.)

2013. jún. 28. 16:18
 15/32 anonim ***** válasza:
83%

Első válaszolóhoz (is) hasonlóan, engem is megviselt lelkileg a szüleim szexuális élete.

Még olyan 4-5-6 évesen véletlen megláttam őket szeretkezés közben (szomszéd szobában), és már akkor tudtam, mit csinálnak, abból adódóan, hogy "rovarásztam", ismertem a természetet, tudtam, hogy így, ezáltal szaporodnak az élőlények, de mégis megviselt az "élmény".

20 éves vagyok, és még nem volt barátnőm, sem szexuális kontaktusom.

2013. jún. 28. 16:18
 16/32 anonim ***** válasza:
91%
Hú, szerencsére sosem láttam/hallottam őket. De biztos nagyon kiakadtam volna, hiába természetes. Kb. negyedikes általános iskolás voltam, mikor az egyik osztálytársam mesélte, hogy látta, vagy hallotta a szüleit szex közben, már nem emlékszem pontosan, de én már azon is nagyon kiakadtam.
2013. jún. 28. 18:57
 17/32 anonim ***** válasza:
90%
Én "csak" maszturbálás közben láttam meg férfi családtagom, sokkoló volt. Évekig hozzá sem mertem nyúlni férfi nemi szervhez.
2013. jún. 28. 18:59
 18/32 anonim ***** válasza:
89%
Kb. 6 évesen nyitottam rájuk. Azt mondták bírkóznak, én meg kijöttem és becsuktam az ajtót. Nagyobb koromban, többször hallottam is őket. Semmi nyomot nem hagyott bennem, röhögtem rajta, főleg amikor már tudtam, hogy mi történik. Semmilyen kihatással nincs rám, ugyanúgy szexelek és nyögök, mint ők.
2013. jún. 28. 20:31
 19/32 anonim ***** válasza:
89%
Rám szörnyű hatással volt, a mai napig rossz érzés rá visszagondolni és ez is befolyásolta a nehéz szexuális életem.
2013. jún. 29. 11:36
 20/32 anonim válasza:
100%
nem de egyszer rájuk nyitottam és az a kép bele égett RETINÁMBA és azota emlékszek rá.xD
2013. jún. 30. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!