Milyen hatással van a gyerekre, ha szeretkezni látja a szüleit?
Azon ritka emberek közé tartozom, akik soha nem tapasztalálk közvetlenül (nem láttam, nem hallottam semmit).
Viszont mikor megtudtam, hogy hogyanis készül a baba, totálisan lesokkolódtam, hogy "úristen, anyámék ezt megcsinálták háromszor!" (én kis naiv, azt hittem, hogy megbeszélik, hogy jöjjön a baba, szexelnek és jön is az utód). Nade, mikor anyukám csőre töltött egy hugit, ráadásul kihallgattam egy beszélgetést, miszerint a húgom "besikerült". Akkor jöttem rá, hogy anyámék csak úgy hobbiból is csinálják (voltam ekkor 10 éves). Talán ez volt a legsokkolóbb akkoriban.
Nemrég beszélgettünk róla, nevetve meséltem az én kis tévképzeteimet.
Erre apám: nem tévedtél a hárommal. Az a heti átlag most is. (Ez az a kínos pillanat, amikor egyszerre lemész 10éves kisgyerekbe, hogy óristen a szüleid még mindíg szexelnek, utána meg ég az arcod, hogy az 50es, 30éve házas szüleid többet szexelnek, mint te, huszonévesen, frissházasként.)
Első válaszolóhoz (is) hasonlóan, engem is megviselt lelkileg a szüleim szexuális élete.
Még olyan 4-5-6 évesen véletlen megláttam őket szeretkezés közben (szomszéd szobában), és már akkor tudtam, mit csinálnak, abból adódóan, hogy "rovarásztam", ismertem a természetet, tudtam, hogy így, ezáltal szaporodnak az élőlények, de mégis megviselt az "élmény".
20 éves vagyok, és még nem volt barátnőm, sem szexuális kontaktusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!