Szerintetek milyen hatással lehet egy férj és felesége kapcsolatára, ha egy munkahelyen dolgoznak? (tanárok)
Ez szorosabbra fűzi a viszonyokat vagy pont hogy eltávolodnak,esetleg rivalizálnak kezdenek egymással? Vagy nincs rá semmilyen hatással?
Szerintetek az mennyire igaz,hogy két dudás egy csárdában vagy milyen az,ha még a munkahelyükön is össze vannak zárva?
Nekem a szüleim mindketten tanárok, de nem egy iskolában. Apám nincs túl jóban a munkatársaival, ha anyum ott dolgozna, folyton veszekednének azon, hogy a többiek most jó fejek-e, vagy nem, szerintem hosszútávon nem lenne jó.
Szerintem nem ajánlatos.
Hát igazából,két ilyen "párocskát" ismerek,az egyiküket a saját sulimból,slussz poén,hogy még a szakjuk is megegyezik,az egyik.De rajtuk nem látok semmi különöset.
A másikuknak is megegyezik az egyik szakja,de rajtuk meg mindig azon csodálkozom,hogy a férj olyan szerettel néz a kis dundi feleségére,olyan aranyos :)
Szóval én nem tudom...
Szerintem nem kellene gondnak lennie ebből. Ha szeretik egymást, tökéletesen működik a kapcsolatuk, hiba nincs a dologban.
Ha olyan a kapcsolatuk, hogy döcögős, kisebb-nagyobb gondok vannak, nem tudnak megbeszélni bizonyos dolgokat egymással, nah ott már lehet nem tanácsos egy munkahelyen lenniük.
Mi együtt dolgozunk,egy irodában,5 méterre egymástól,ugyanaz a munkakör,sokszr egy projektünk is van.
Sosem okozott gondot.
Sőt,inkább hasznos,mert így látom mikor akasztják ki,olyankor én próbálok türelmesebb lenni vele.
És át tudjuk beszélni a dolgokat.
Nekünk így jó.
Gimiben volt osztályfőnököm, a férje is ott volt tanár,ő is tanított engem is,40 éve házasok,ebből 35-öt együtt dolgoztak.
a gyerekek sulijában nem egy házaspár tanít,
pl az igazgató és az igazgató helyettes is férj feleség :-)
nagyon jó suli soha nem volt gond a tanárokkal
de az egyik ismerős házaspár egy helyen dolgozik ott válás lett a vége a dolognak
Ez rajtatok mulik,
Nektek ell tudni, hogy tudtok-e egyutt mukodni...
A et fel szemelyisegen mulik
az én szülei mis együtt dolgoznak, tanárok és ugyanaz a szakjuk is.
Sokszor még meg is várják egymást h együtt jöhessenek haza. Szerintem nekik bevált ez, mert már 20 éve így vannak. Bár ismernék több házaspárt akik ennyi év házasság után is ilyen szeretettel néznek még egymásra!
Amúgy a suliban van még vagy 5-6 házaspár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!