Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Más férj is így gondolja?

Más férj is így gondolja?

Figyelt kérdés

Egyik csoporttársam mondta hogy bár nős és van három gyereke, ha újrakezdhetné sose házasodna meg.

Más férfiak is megbánják a házasságot és a családalapítást?

2013. febr. 19. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én férjem a házasságot nem bánta meg, de gyereket nem vállalna újra. Ez persze típusfüggő. Ő nagyon jó férj, apának is igyekszik jó lenni, de nincs oda a gyerekekért. Azt hitte, a sajátjával majd máshogy lesz. Persze imádja, de most már úgy érzi, tudna gyerek nélkül is teljes, boldog életet élni:(
2013. febr. 19. 13:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mint nő, úgy gondolom, hogy sokan vannak ezzel így és ezért esetleg megcsalja a férj a feleségét, vagy el is hagyja és megy újra bulizni, inni...Sajnos sok ilyet látok a környezetemben, hogy látszólag semmi baj, aztán azt hallom, hogy elhagyta a családját, feleségét, gyermekeit és ment nőkhöz, buliba...
2013. febr. 19. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám mondta ezt. Meg is értem, egyszerűen nem olyan típus, aki alkalmas erre, túl önző. De már mindegy. Annyira mondjuk nem bánom, hogy erre csak most jött rá :)
2013. febr. 19. 13:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Vannak olyan napok...:) Válófélben levő férfiként mondhatnék sokmindent, de ha egy értelme volt az egésznek az a lányom és ő még mindig többet számit mint az, hogy mennyire elcseszett volt házasságom.
2013. febr. 19. 13:41
 5/9 anonim ***** válasza:
és mág rimel is.
2013. febr. 19. 13:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 9 éve vagyok együtt a feleségemmel, 5 éve házasodtunk , gyerek még nincs. Nem változtatnék rajta, sőt ha újrakezdeném is ugyanezt tenném.

Nem átlagos nő, tökéletes pár, és tökéletes a kapcsolatunk. Még sohasem veszekedtünk mindig megkeressük a közép utat. Imádom.

Vannak sokan akik úgy házasodnak hogy nem biztos az alap, nem ismerik egymást. Szerintem az ilyen esetben bánjuk meg a döntésünket.

2013. febr. 19. 13:44
 7/9 Bence_ ***** válasza:
100%
Gondolom az bánja akinek csalódás az egész és ez nemtől független.
2013. febr. 19. 14:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
12 éve vagyok nős, de megházasodnék, gyereket vállalnék. Talán kicsit később, meg másképp állnék néhány dologhoz, de jó így, ahogy van.
2013. febr. 19. 16:05
 9/9 anonim ***** válasza:

apám így gondolta, le is lépett elég hamar.

ebből tanulván nem szeretném a páromra túl korán ráerőltetni a családalapítást, na nem mintha én annyira kapkodnék vele :) bőven ráér 30 felé, addig még meg kell ismerni a világot széltibe-hosszába :D utazások, őrültségek, bulik. ha megkomolyodtunk, és mindketten igazán akarjuk, akkor jöhet a gyerek.

2013. febr. 19. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!