Egyik csoporttársam mondta hogy bár nős és van három gyereke, ha újrakezdhetné sose házasodna meg.
Más férfiak is megbánják a házasságot és a családalapítást?
2013. febr. 19. 13:27
1/9 anonim válasza:
Én férjem a házasságot nem bánta meg, de gyereket nem vállalna újra. Ez persze típusfüggő. Ő nagyon jó férj, apának is igyekszik jó lenni, de nincs oda a gyerekekért. Azt hitte, a sajátjával majd máshogy lesz. Persze imádja, de most már úgy érzi, tudna gyerek nélkül is teljes, boldog életet élni:(
2013. febr. 19. 13:35
2/9 anonim válasza:
Én mint nő, úgy gondolom, hogy sokan vannak ezzel így és ezért esetleg megcsalja a férj a feleségét, vagy el is hagyja és megy újra bulizni, inni...Sajnos sok ilyet látok a környezetemben, hogy látszólag semmi baj, aztán azt hallom, hogy elhagyta a családját, feleségét, gyermekeit és ment nőkhöz, buliba...
2013. febr. 19. 13:37
3/9 anonim válasza:
Nekem anyukám mondta ezt. Meg is értem, egyszerűen nem olyan típus, aki alkalmas erre, túl önző. De már mindegy. Annyira mondjuk nem bánom, hogy erre csak most jött rá :)
2013. febr. 19. 13:39
4/9 anonim válasza:
Vannak olyan napok...:) Válófélben levő férfiként mondhatnék sokmindent, de ha egy értelme volt az egésznek az a lányom és ő még mindig többet számit mint az, hogy mennyire elcseszett volt házasságom.
2013. febr. 19. 13:41
5/9 anonim válasza:
és mág rimel is.
2013. febr. 19. 13:42
6/9 anonim válasza:
Én 9 éve vagyok együtt a feleségemmel, 5 éve házasodtunk , gyerek még nincs. Nem változtatnék rajta, sőt ha újrakezdeném is ugyanezt tenném.
Nem átlagos nő, tökéletes pár, és tökéletes a kapcsolatunk. Még sohasem veszekedtünk mindig megkeressük a közép utat. Imádom.
Vannak sokan akik úgy házasodnak hogy nem biztos az alap, nem ismerik egymást. Szerintem az ilyen esetben bánjuk meg a döntésünket.
2013. febr. 19. 13:44
7/9 Bence_ válasza:
Gondolom az bánja akinek csalódás az egész és ez nemtől független.
2013. febr. 19. 14:10
8/9 anonim válasza:
12 éve vagyok nős, de megházasodnék, gyereket vállalnék. Talán kicsit később, meg másképp állnék néhány dologhoz, de jó így, ahogy van.
2013. febr. 19. 16:05
9/9 anonim válasza:
apám így gondolta, le is lépett elég hamar.
ebből tanulván nem szeretném a páromra túl korán ráerőltetni a családalapítást, na nem mintha én annyira kapkodnék vele :) bőven ráér 30 felé, addig még meg kell ismerni a világot széltibe-hosszába :D utazások, őrültségek, bulik. ha megkomolyodtunk, és mindketten igazán akarjuk, akkor jöhet a gyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!