Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ha szüleidről...

Mit szólnál ha szüleidről kiderülne hogy másodunokatesvérek?

Figyelt kérdés
Nekem ez most derült ki, hogy plasztikai műtétre készülök. Utálom és megvetem őket. Amúgy még kisgyerek korunkban elváltak. Gondolom megijedtek, mert én csúnya kancsal lány lettem, tesómnak meg a nyakával volt vmi...Hánynom kell tőlük.
2013. jún. 25. 13:35
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Pedig a szépség nem más mint egészség és azon is múlik kinek mennyire rokonok a felmenői egymásközt! Persze vannak véletlenek is! De van sajnos ilyen is. Mi a fenéért vonzana az amit szépnek látunk! Gondolkozz! Isten csodásan megteremtette a világot! És azt látjuk szépnek ami egészséges!!!
2013. jún. 25. 15:12
 22/29 A kérdező kommentje:
És persze tudom mindenki ösztönösen úgy él hogy szereti a szüleit! De ez nem feltétlen számomra legalább is nem az! Sokan csak hagyják magukat az ösztöneik által vezérelni, és önzőek. Nem téged szeretnek, csak benned is magukat! Vannak szülők akiknek soha nem lett volna szabad szülni.... Úgy csináltok mintha gyereket szülni meg felnevelni valami hősi tett lenne! Ugyan csak egy alapvető ösztönös késztetés kielégítése mint az evés meg alvás... Persze lehet jól csinálni, de nem egy hőstett... Sőt néha bűn...
2013. jún. 25. 15:17
 23/29 A kérdező kommentje:
A Ceizel meg lehet több tudást halmozott fel de ő komoly betegségekről beszél amikor a kockázatokat próbálja elemezni nem pedig arról kinek mennyire lesz szimetrikus az arca.
2013. jún. 25. 15:21
 24/29 A kérdező kommentje:
Ja és a Ceizel nem hiszem hogy az ervei mellett is bármelyik rokonát meg merné baszni! :D
2013. jún. 25. 15:23
 25/29 anonim ***** válasza:
90%
Jó, akkor hidd ezt, nekem végül is teljesen mindegy. A szüleidet hibáztatod, mert nem lettél szép:D Komolyan sírok a röhögéstől.Lehet, az arcformád átugrott 2-3 generációt és valamelyik dédszülőre hasonlítasz. Sajnos nem lehet mindenki szép, ahogy okos sem, tehetséges sem mindenben. Remélem egyszer ezt fel bírod dolgozni.
2013. jún. 25. 15:56
 26/29 anonim ***** válasza:
90%
Neked komoly gondjaid vannak a fejedben, és nem azért, mert a szüleid rokonok.
2013. jún. 25. 16:43
 27/29 A kérdező kommentje:
Neked is lennének gondok a fejedben a helyemben!!! Homokba dugott fejű!
2013. jún. 25. 16:52
 28/29 A kérdező kommentje:
Milyen könnyen hülyézik le a másikat az emberek ok nélkül!!! Hihetetlen! Bántottalak én téged???
2013. jún. 25. 16:53
 29/29 anonim ***** válasza:
Alig ismerek szép embert. Az elméleted szerint tehát az emberek kb 80%-ának rokonok a szülei? :D tényleg hülye vagy, már ne is haragudj!
2013. jún. 25. 18:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!