Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ha szüleidről...

Mit szólnál ha szüleidről kiderülne hogy másodunokatesvérek?

Figyelt kérdés
Nekem ez most derült ki, hogy plasztikai műtétre készülök. Utálom és megvetem őket. Amúgy még kisgyerek korunkban elváltak. Gondolom megijedtek, mert én csúnya kancsal lány lettem, tesómnak meg a nyakával volt vmi...Hánynom kell tőlük.
2013. jún. 25. 13:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
de agyilag sem ettől bolond az is tuti.
2013. jún. 25. 14:03
 12/29 A kérdező kommentje:
Ja persze az araboknál is házasodnak úgy meg is látszik hogy gyakoribb a béna... Az esélyeket pedig növeli, és nem tudhatom hogy a szüleim felmenői között is ez mennyire volt gyakori, valószínű hogy elfogadottnak tartották, mert ők is elfogadták ezt... Szóval ennyit erről!
2013. jún. 25. 14:03
 13/29 anonim ***** válasza:
61%
én megértelek,h haragszol a szüleidre emiatt. van egy ismerősöm, akinek a szülei szintén unokatesók,és ő is kicsit furán néz ki,furán beszél,de amúgy normális, egyébként tanárnő és a munkájának él. vállalta azt,h nem lesz családja épp amiatt,h a gyerekei ne legyenek defektesek...nagyon sajnálom őt,mert ez nagyon nagy áldozat,és igaz a munkájában örömét leli,de hát akkor is...
2013. jún. 25. 14:04
 14/29 A kérdező kommentje:
Ja és a testvéreik normálisan házasodtak és mindenki tök szép egészséges az egész családba csak mi vagyunk nyomik... Biztos véletlen!
2013. jún. 25. 14:13
 15/29 anonim ***** válasza:
81%

[link]

Ajánlom megnézésre. Nem ettől vagy olyan amilyen...egyszerűen nem örököltél jó géneket. De én sem vagyok pl. egy szépség, van genetikai problémám is van, pedig semmilyen rokoni kapcsolat nincs a szüleim között. Engem mondjuk nem zavarna a dolog. Te viszont undorítóan beszélsz, olyanról amiről fogalmad sincs.

2013. jún. 25. 14:24
 16/29 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudom, hogy állnék hozzájuk, őszintén szólva.

Gyűlölni nem tudnám őket, de biztos, hogy valami megváltozna odabent.

Egyébként én ismerek egy ilyen lányt, akinek a szülei szintén unokatestvérek (azt hiszem első). Nem akarok szemét lenni, de tényleg nem szép lány, ráadásul butácska is. :/ Ő, úgy tudom elfogadta. Mondjuk változtatni nem is tudna rajta...

Mindenesetre, én elítélem. Én jobba vagyok a másodunokatestvéreimmel is, így számomra elképzelhetetlen lenne egy szerelmi viszony.

2013. jún. 25. 14:35
 17/29 anonim ***** válasza:
90%

De első unokatesók között nagy az esély a genetikai problémára babánál, másod unokatesóknál meg ugyan annyi mint két idegennél. Azért ez nem mindegy.

Bennem biztos nem változna meg semmi, mivel nem is ismerem a másod unokatesóimat...

2013. jún. 25. 14:39
 18/29 A kérdező kommentje:
A videóklinika küldözgetőnek üzenem hogy hogy hogy ne lenne fogalmam, hisz én magamról beszélek. És nem a beszéd az undorító hanem amiről szó van! Ha kicsit nyitott szemmel jársz láthatod hogy a szépség és ezek a dolgok mint rokoni kapcsolatok a szülők között és egészség együtt járnak... A videó amit küldtél, meg azért van mert az orvosok ugyan leszarják azt ha a te gyereked picit csúnya és béna lesz... És a 21. századba pont érdekel ez valakit amikor mérgekkel etetnek... A sok E meg tartósító szer! Túl sokan vagyunk a Földön! Az emberi élet már nem érték. És 7. rokonsági fokig tart mire úgymond kihígul a véred! Szóval te vagy az aki valami olyanról hadovál amiről fogalma sincs! Dugd csak te is a fejed a homokba. Azt az emberek annyira szeretik... Miért véded annyira az ilyesmit? Tán a te szüleid is rokonok???
2013. jún. 25. 14:46
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem rokon mint írtam már feljebb... (értő olvasás 1-es)!

És nekem veled ellentétben van genetikai gondom, majdnem bele is haltam már. És mindez annak ellenére, hogy a szüleim se közel-se távol nem rokonok. Amúgy meg hülyeséget beszélsz, nem azért vagy (elmondásod) szerint csúnyácska, mert rokonok a szüleid, hanem mert ezeket a géneket örökölted. Szép is lenne, ha azon múlna a szépség, ki mennyire rokona a másiknak, vagy hasonlók:D

Czeizel Endrét meg ne degradáld le ennyire mert szerintem valamicskét többet ért a genetikához mint te.

Az pedig, hogy egyéb okból nem elfogadható neked (pl. vallás, konzervatív vagy stb.) az megint más dolog és semmi köze a genetikai részhez.

2013. jún. 25. 15:02
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnék (de rohadtul), viszont nem utálnám őket, és nem beszélnék úgy róluk, mint te. (Még a saját "nem rokon" szüleimről sem beszélek így pedig apám pl. azt se tudja, hogy hány éves vagyok. Anyut meg nem érdekli.)
2013. jún. 25. 15:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!