Mit szólnál ha szüleidről kiderülne hogy másodunokatesvérek?
Ajánlom megnézésre. Nem ettől vagy olyan amilyen...egyszerűen nem örököltél jó géneket. De én sem vagyok pl. egy szépség, van genetikai problémám is van, pedig semmilyen rokoni kapcsolat nincs a szüleim között. Engem mondjuk nem zavarna a dolog. Te viszont undorítóan beszélsz, olyanról amiről fogalmad sincs.
Nem tudom, hogy állnék hozzájuk, őszintén szólva.
Gyűlölni nem tudnám őket, de biztos, hogy valami megváltozna odabent.
Egyébként én ismerek egy ilyen lányt, akinek a szülei szintén unokatestvérek (azt hiszem első). Nem akarok szemét lenni, de tényleg nem szép lány, ráadásul butácska is. :/ Ő, úgy tudom elfogadta. Mondjuk változtatni nem is tudna rajta...
Mindenesetre, én elítélem. Én jobba vagyok a másodunokatestvéreimmel is, így számomra elképzelhetetlen lenne egy szerelmi viszony.
De első unokatesók között nagy az esély a genetikai problémára babánál, másod unokatesóknál meg ugyan annyi mint két idegennél. Azért ez nem mindegy.
Bennem biztos nem változna meg semmi, mivel nem is ismerem a másod unokatesóimat...
Nem rokon mint írtam már feljebb... (értő olvasás 1-es)!
És nekem veled ellentétben van genetikai gondom, majdnem bele is haltam már. És mindez annak ellenére, hogy a szüleim se közel-se távol nem rokonok. Amúgy meg hülyeséget beszélsz, nem azért vagy (elmondásod) szerint csúnyácska, mert rokonok a szüleid, hanem mert ezeket a géneket örökölted. Szép is lenne, ha azon múlna a szépség, ki mennyire rokona a másiknak, vagy hasonlók:D
Czeizel Endrét meg ne degradáld le ennyire mert szerintem valamicskét többet ért a genetikához mint te.
Az pedig, hogy egyéb okból nem elfogadható neked (pl. vallás, konzervatív vagy stb.) az megint más dolog és semmi köze a genetikai részhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!