Az örökséged: utazás. Mit szólnál?
Figyelt kérdés
Mai Nők Lapja cikkből hozom a témát.
Mit szólnál, ha a szüleid, akik rádhagytak mondjuk 10 millió forintot, kikötik, hogy a pénzt kizárólag nyaralásra, utazásra költheted?
2013. jún. 25. 12:56
21/23 A kérdező kommentje:
Vegrendeletben kikothet. Ugyvednel helyezi el a penzt, es az ugyved az utazas utan adja ki a penzt, amennyibe kerult az ut :)
2013. jún. 25. 22:06
22/23 anonim válasza:
Ha-ha.
Ha utazás UTÁN adja ki, azzal nem sokra mennék.
Pontosabban SEHOVA (mégis miből?). :)
23/23 anonim válasza:
Úúúúú,el tudnék menni az összes helyre,amit már összeírtam magamnak!:) Szerintem én teljes eufóriában el is kezdeném szervezni az utazásokat... Jó,mondjuk ez tényleg szomorú,hogy a szüleim halála "árán" teljesül egy álmom. Lehet inkább mégis várnék az utazással... Majd ha már úgy érzem,hogy tudnám is élvezni a nyaralást,mert már meggyászoltam őket,akkor mennék.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!