Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá a szüleimet,...

Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy elengedjenek 2 hétre görögországba a barátommal + a szüleivel? 16/L

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt

2013. máj. 17. 18:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%
Próbáld megismertetni a barátod szüleit a sajátaiddal. Ismerős emberekre hátha könnyebben bízzák rá a lányukat (Téged). Kérd meg valahogy őket, hogy vacsorázzanak együtt valahol ahol megbeszélnék az utazás részleteit vagy ilyesmi.
2013. máj. 17. 18:17
 2/23 anonim ***** válasza:
78%

Mit mondanak miért nem akarnak elengedni Görögországba?

Egyébként lehettek együtt a barátoddal? Ki fizetné a nyaralásod, lehet nem engedhetik ezt meg maguknak, illetve neked anyagilag?

2013. máj. 17. 18:23
 3/23 A kérdező kommentje:
Mert rosszul tanulok. Persze lehetünk együtt. A barátomék fizetnék
2013. máj. 17. 18:43
 4/23 anonim ***** válasza:
85%

Akkor meg is kaptad a választ, és tudod is mi a megoldás rá!

Kitűnő bizi és mehetsz is!

2013. máj. 17. 18:47
 5/23 anonim ***** válasza:
75%
Fogalmam sincs mit csinálhatnál nálam ha kitűnő lennél sem mehetnél.
2013. máj. 17. 22:11
 6/23 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem 16 évesen ilyenhez még fiatal vagy és ők is így gondolhatják. 2 hét alapból sok, gondolom együtt alvás is lenne, és hát... na. 1 év az még semmi, bizonyíts, hogy tényleg egymásnak vagytok teremtve. Ha az én gyerekem lennél, 19-20 éves korodban engednélek először nyaralni menni mással. Főleg úgy, hogy fiúval...

A te korosztályod vagyok, nekem is imponál, hogy de jó lenne a barátommal menni nyaralni (én is több mint egy éve vagyok együtt vele), de anyáék nem engednék és én is ezen a véleményen vagyok.

2013. máj. 17. 23:53
 7/23 anonim ***** válasza:
30%
Nem tudom, hogyan vedd rá, mivel én sem engedném el a 16 éves lányomat, szent is lehetne, akkor sem.
2013. máj. 18. 00:05
 8/23 anonim ***** válasza:
46%
Talán tanultál volna jobban, meg amúgy is gázos, hogy a szüleik fizetnek mindent. Arra nem gondoltál, hogy talán a szüleidnek nem telik rá és ez így rosszul jön ki nekik, mert ők nem tudnak beleadni. Én ezt amúgy sem fogadnám el.
2013. máj. 18. 10:07
 9/23 anonim ***** válasza:
80%

Mondjuk tanulj jobban. Bár idén már bukta gondolom, de talán majd jövőre. Van még egy hónapod javítani a jegyeiden, lássák rajtad az igyekezetet, aztán persze maradjon is így. Otthon is besegíthetsz. Persze ha most kell választ adni, nem ér rá egy hónap múlva, az pech.

Másrészt az anyagiak is okozhatnak problémát, mert még ha a pasid szülei perkálják is, illene legalább hasonló nyaralásra visszahívni a barátodat. Márpedig lehet, hogy a szűk családnak sem fér bele, nemhogy plusz egy fővel (egy nyaralás azért alsó hangon több százezerbe kerül).

Na meg az sem mindegy, hogy amúgy hogy kezelik az együttalvást. Ha nem engedik, vagy csak foghúzva itthon is, akkor ne várd, hogy külföldre elengednek hetyegni vele.

2013. máj. 18. 12:33
 10/23 A kérdező kommentje:
Tudjak hogy nemi Életét élünk meg engedik h együtt aludjunk Úgyhogy az nem kizáró ok
2013. máj. 19. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!