Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy elengedjenek 2 hétre görögországba a barátommal + a szüleivel? 16/L
Mit mondanak miért nem akarnak elengedni Görögországba?
Egyébként lehettek együtt a barátoddal? Ki fizetné a nyaralásod, lehet nem engedhetik ezt meg maguknak, illetve neked anyagilag?
Akkor meg is kaptad a választ, és tudod is mi a megoldás rá!
Kitűnő bizi és mehetsz is!
Szerintem 16 évesen ilyenhez még fiatal vagy és ők is így gondolhatják. 2 hét alapból sok, gondolom együtt alvás is lenne, és hát... na. 1 év az még semmi, bizonyíts, hogy tényleg egymásnak vagytok teremtve. Ha az én gyerekem lennél, 19-20 éves korodban engednélek először nyaralni menni mással. Főleg úgy, hogy fiúval...
A te korosztályod vagyok, nekem is imponál, hogy de jó lenne a barátommal menni nyaralni (én is több mint egy éve vagyok együtt vele), de anyáék nem engednék és én is ezen a véleményen vagyok.
Mondjuk tanulj jobban. Bár idén már bukta gondolom, de talán majd jövőre. Van még egy hónapod javítani a jegyeiden, lássák rajtad az igyekezetet, aztán persze maradjon is így. Otthon is besegíthetsz. Persze ha most kell választ adni, nem ér rá egy hónap múlva, az pech.
Másrészt az anyagiak is okozhatnak problémát, mert még ha a pasid szülei perkálják is, illene legalább hasonló nyaralásra visszahívni a barátodat. Márpedig lehet, hogy a szűk családnak sem fér bele, nemhogy plusz egy fővel (egy nyaralás azért alsó hangon több százezerbe kerül).
Na meg az sem mindegy, hogy amúgy hogy kezelik az együttalvást. Ha nem engedik, vagy csak foghúzva itthon is, akkor ne várd, hogy külföldre elengednek hetyegni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!