Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy elengedjenek 2 hétre görögországba a barátommal + a szüleivel? 16/L
Nehogy már te legyél felháborodva, hűha...
Felőlem "mennyél", szökj el, nem sok közöm van hozzá.
De szerintem egyáltalán nem ciki (bár a kis ribizli fajzatoknak biztos az), hogy 19 évesen, főleg ha még a szüleivel él nem mehet nyaralni.
Örülök, hogy nem vagyok az anyád. :D
Nem csodálom a szüleidet, hogy a tanulás miatt nem engednek. Hová fajul a világ, 16 éves és nemi életet él. Hát oké, te tudod. De én teljesen egyetértek anyukádékkal, hogy nem engednek el. Majd max. 1-2-3 év múlva, ha érettebb leszel.
"nem hiszem hogy 19-20 évesen lenne beleszolasod hogy hova mennyek es kivel nyaralni:)"
Tudod erre mondják, hogy amíg a szüleid pénzéből tanulsz, az ő házukban élsz még 25. évesen is ők mondják meg mit csinálhatsz.
Próbálj meg javítani azon a bizonyítványon, van még néhány hét. Beszéld meg a tanárokkal, hogy milyen plusz feladatokat csinálhatnál, hogy tudj javítani egy-két jegyet.
Egyébként szerintem teljesen normális, hogy egy 16 éves lány elmenjen a barátja családjával nyaralni 2 hétre. Jó, kettesben ne menjenek, de ezen a szülők is ott lesznek.
Tanulj jobban,JAVÍTS A HELYESÍRÁSODON!!!
Ez egy teljesen jó ok arra,hogy ne engedjenek el.Mivel szeretnél elmenni,így sok mindenre képes vagy érte.Jobban is fogsz tanulni.Ez neked is jó és nekik is.Teljesen jól gondolják,valószínűleg én is ezt tenném.
1 év azért nagy idő,bőven bebizonyította a barátod,hogy nem csak szexre kellesz neki.
Kicsit feljebb írták,hogy 19-20 éves korig nem engednék el a lányukat.Tudod az ilyenből az szokott kisülni,hogy 16-18 éves kor között nem tudják magukat kiélni és ezt később fogják megtenni,amikor elengeditek.Itt nem pont a szexre gondolok,hanem arra,hogy nem engeded el sehova,tanuljon és hallgassa a barátaitól,hogy ide meg oda mennek bulizni.Ő pedig menjen haza ikszfaktort nézni...
Az ilyennek ugyan olyan rossz vége szokott lenni,mint annak,ha mindenhova elengedik a gyereket!
Elég sok ismerősöm nevelte így a gyerekét,hát meg lehet nézni mi lett belőlük.Elengedték őket bulizni 20 évesen és mindegyik drogokhoz nyúlt rögtön az első buliban.Fogalmuk sincs,hogyan lehet jól érezni magukat tudatmódosító szerek nélkül,ezért követik a sok hülyét.
Egy 16 évesnek nem az a dolga, hogy bulizzon, piáljon meg cigizzen. Egyszer-egyszer elmenni normális, kulturált helyre oké, de nem disco meg hasonló helyekre.
Egyébként nekem is vannak olyan ismerőseim, akik 18-19 éves koruk előtt nem mászkáltak el sehová, maximum normálisabb helyekre. Eredmény: ők a legnormálisabb ismerőseim, és a gyerekeiket is így nevelik.
De kinek a pap, kinek a papné...
"Elég sok ismerősöm nevelte így a gyerekét,hát meg lehet nézni mi lett belőlük.Elengedték őket bulizni 20 évesen és mindegyik drogokhoz nyúlt rögtön az első buliban.Fogalmuk sincs,hogyan lehet jól érezni magukat tudatmódosító szerek nélkül,ezért követik a sok hülyét."
Ez meg egy baromira nagy sztereotípia amivel felakarják menteni magukat, azok akik mindent agyerekre hagynak.
Engem így neveltek mégsem drogoztam meg a barátaim sem, és biztos vagyok benne, hogy én is így fogom a gyerekeimet.
Tanulj, ígérd meg, hogy a következő évben szorgalmas leszel(de aztán tartsd is be!!!)
Szerintem is ismertesd meg az ő szüleit a tiéddel. Egyébként tényleg szép gesztus, hogy fizetnének is mindent neked. Nem tudom, mi bajuk van a szüleidnek egy ilyen hapsival, máshol a hapsi sajnálja a pénz, a szülők meg egyenesen utálják a fiuk barátnőjét, és megpróbálják összeugrasztani a pért. Szerintem ezzel mindenképp jól jársz, és örülnék, ha a gyerekem is ennyire jól járna, bár az számít a legtöbbet, hogy szereted és boldog vagy vele.
19 évesen amúgy tényleg gáz, ha nem mehet el valaki. Tudjátok miért? Mert így az embernek a legszebb évei telnek el eseménytelenül. 16 évesen meg már szerintem nem korai a szex. Nyáron meg mit csináljon? Tanév közben én sem engedném el, de nyáron szórakozhat. Könyörgöm, valaki soha az életében nem jut el még Szlovákiába se, ő még Görögországba is mehetne! Ne akarjátok már ilyen élménytől megfosztani!
(bár engem is tanulmányi eredmény alapján engednének...én 4,5 vagyok gimiben, van már infóból érettségim, angol középfok meg nemsokára kiderül az emelt szint eredménye is, ezek mellett rengeteg versenyen voltam már és igen is eredményeket is hoztam, szombatonként a némettanárnál külön kell teljesítenem, meg arra is tanulnom, de én ezt ugye feld*ghatom magamnak, mert 1 napra nem engednek Zalaegerszegre a BARÁTAIMHOZ, meg leüvöltik a fejemet, hogy hogy gondolod azt, hogy busszal, te hülye, nyald ki a p**ámat...szó szerint :()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!