Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Tehetetlen vagyok.Az anyukám rendszeresen meglop,bárhová dugom a tárcámat mindig megtalálja és elvesz belőle.Nem vagyok képes meggyanusítani de tudom hogy ő veszi el,már leteszteltem, és már láttam is.Nagyon fáj de képtelen vagyok közölni vele.Titkolom a férjem előtt is.
2013. jún. 25. 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:

ne tarts otthon pénzt

nem tudom merre laksz de pl Pesten minden sarkon van automata és a boltokban is lehet kártyával fizetni

vagy minden nap hagy neki az asztalon 200.-

és beszélj az anyáddal ez nem normális dolog

és a férjeddel is

2013. jún. 25. 08:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Anyukád kleptomániás? Vagy ez kamu?
2013. jún. 25. 08:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Együtt éltek? Vagy mikor nyúlkál a tárcádban? Mennyiket vesz ki?

Tegyél 1 papírt a tárcádba, hogy ANYU? NE LOPJ! Ha nem ő az, akkor nem is tud róla, ha meg igen, akkor tudni fogja, hogy tudod, hogy ő az, amikor megint belenyúl.

2013. jún. 25. 08:57
 4/7 anonim ***** válasza:
dugd el máshova a pénzt, ne tárcában legyen.
2013. jún. 25. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez a "papír a tárcába" ötlet jó:)

Viszont én ha látnám, hogy épp vesz ki belőle pénzt, megszólítanám, hogy miért nem kér ha kell neki, hogy hogy képes ezt megcsinálni...?

2013. jún. 25. 10:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi vettünk egy széfet kb 10 ezerért és beépítettük a falba. Oda nincs benyúlkálás, szám kombinációs.

Vagy a másik hogy nem tartasz otthon pénzt és "kártyázol" ha vásárolsz vagy kell a pénz.

Azért nem mindegy hogy anyukád mennyi pénzt vesz el tőletek. Ha pár száz akkor ne foglalkozz vele, ha több akkor igen. Megérne egy jó kis beszélgetést, cirkusz nélkül, hogy miért is teszi, de csak akkor ha 1000% ban biztos vagy benne hogy ő a hunyó. Nyíltan, őszintén beszélj vele.

2013. jún. 25. 10:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ő nyúlle mert már láttam de nincs erőm lebuktatni.pár száz ft-nél több van hogy 5000 is elmegy egyszerre.nemtudok mindent kártyán tartani mert a férjem itthon maszek így mindig van forgópénz.nem lakik itt anyu csak a gyerekekhez szokott kijönni hétvégén.köszi a válaszokat
2013. jún. 25. 12:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!