Hogy lehet egy apa ilyen?
Figyelt kérdés
Apám nem tud elfogadni engem, nem tartja velem a kapcsolatot, csak a kötelező gyerektartási díjat küldi meg minden hónapban. Ennek az az oka, hogy tizennégy évesen őszintén megvallottam nekik, hogy lányként a lányokhoz vonzódok szexuálisan. Vagyis leszbikus vagyok. Szerinte ez egy beteges és undorító aberráció, ami szerinte elfogadhatatlan. Bár hivatalosan nem ezzel indokolta, de tudom, hogy emiatt vált el anyától! Szerinte anya családjában lehet valami hiba, mert elmondása szerint az ő családja mindig is hívő keresztény erkölcs szerint élt. Egy ideig próbáltam vele kapcsolatot keresni, de minden elérhető területen letiltott. Anyával tartja a kapcsolatot egyedül. Lehet, hogy bennem van a hiba de nem tudom megérteni, hogy ha valaki más, azt miért nem lehet elfogadni, főleg, ha a gyereke.tegnapelőtt 08:15
2/22 anonim válasza:
Hagyd békén szerencsétlen embert. 14 évesen azt se tudod, hogy rendesen milyen pasival lenni s már a "lányokat szereted". Nem fogja elfogadni és kész. Te fogadd el, hogy ő nem fogad el
3/22 Korahajnal válasza:
Fura, nem lehet üzenetet írni!
4/22 anonim válasza:
Sajnos nem minden ember aki vállal gyereket való szülőnek.
5/22 anonim válasza:
2 azért már ha nem is szexelt egy enyi idős gyerek tudhatja hogy kihez vonzódik...
6/22 anonim válasza:
#5 megint csak a szex.. hát nem hiszlek el... Nem csak a szex létezik a világon, remélem tudod :((
7/22 anonim válasza:
6 bszki!
"14 évesen azt se tudod, hogy rendesen milyen pasival lenni s már a "lányokat szereted".
Nem csak a szex! Vonzódás, ami szex nélkül is van!
8/22 anonim válasza:
Nem kell elfogadnia, bocsi. Az az ő döntése.
Nekem csak annyi a bűnöm, hogy lánynak születtem - ez még annyira sem különös, mint hogyha leszbi lennék :D -, apám mégis éreztette velem egész gyerekkoromban.
Ok, ez van, nem kapálózok olyan ember szeretetéért, aki nem szeret.
9/22 anonim válasza:
14 évesen felesleges ilyet kijelenteni. Ez az időszak pont arról szól, hogy meg kavarnak a hormonok. Nekem is van olyan ismerősöm aki ennyi idősen "leszbi volt" utánna meg rájött, hogy mégsem az
10/22 anonim válasza:
"14 évesen azt se tudod, hogy rendesen milyen pasival lenni s már a "lányokat szereted".'
Ezt az ostobaságot. Nem attól lesz leszbi valaki, mert nem tetszik neki, milyen pasival lenni, és nem kell megerőszakoltatni magát, hogy ezt kiderítse. Boomerek, basszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!