Hogy lehet egy apa ilyen?
Figyelt kérdés
Apám nem tud elfogadni engem, nem tartja velem a kapcsolatot, csak a kötelező gyerektartási díjat küldi meg minden hónapban. Ennek az az oka, hogy tizennégy évesen őszintén megvallottam nekik, hogy lányként a lányokhoz vonzódok szexuálisan. Vagyis leszbikus vagyok. Szerinte ez egy beteges és undorító aberráció, ami szerinte elfogadhatatlan. Bár hivatalosan nem ezzel indokolta, de tudom, hogy emiatt vált el anyától! Szerinte anya családjában lehet valami hiba, mert elmondása szerint az ő családja mindig is hívő keresztény erkölcs szerint élt. Egy ideig próbáltam vele kapcsolatot keresni, de minden elérhető területen letiltott. Anyával tartja a kapcsolatot egyedül. Lehet, hogy bennem van a hiba de nem tudom megérteni, hogy ha valaki más, azt miért nem lehet elfogadni, főleg, ha a gyereke.dec. 19. 08:15
21/23 gabor49 válasza:
majd elfogad nincs abba semmi hogy a lányokat szereted
22/23 anonim válasza:
Én már alsóban szexeltem fejben a tanítónénivel és semmit nem tudtam róla, hogy ez mi, csak izgatta a fantáziámat. Tényleg nem láttam soha és nem olvastam róla, senki nem beszélt róla. Csak az életkor miatt jutott eszembe.
23/23 anonim válasza:
Szerintem ez baromi nagy szegénységi bizonyítvány, mivel te vagy a gyereke, úgy kellene elfogadnia, ahogy vagy. Azért mert a lányokat szereted, te még az ő lánya vagy, szeretnie kéne. Ettől te még ember vagy, a szexuális orientációdhoz meg semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!