Hogy lehet egy apa ilyen?

Figyelt kérdés
Apám nem tud elfogadni engem, nem tartja velem a kapcsolatot, csak a kötelező gyerektartási díjat küldi meg minden hónapban. Ennek az az oka, hogy tizennégy évesen őszintén megvallottam nekik, hogy lányként a lányokhoz vonzódok szexuálisan. Vagyis leszbikus vagyok. Szerinte ez egy beteges és undorító aberráció, ami szerinte elfogadhatatlan. Bár hivatalosan nem ezzel indokolta, de tudom, hogy emiatt vált el anyától! Szerinte anya családjában lehet valami hiba, mert elmondása szerint az ő családja mindig is hívő keresztény erkölcs szerint élt. Egy ideig próbáltam vele kapcsolatot keresni, de minden elérhető területen letiltott. Anyával tartja a kapcsolatot egyedül. Lehet, hogy bennem van a hiba de nem tudom megérteni, hogy ha valaki más, azt miért nem lehet elfogadni, főleg, ha a gyereke.

dec. 19. 08:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
6%
#10 nehogy már azt mond, hogy sok tini nem azért lesz meleg, mert mondjuk ez folyik a csapból is, és ő is az akar már lenni. Kb mint amikor anno en az Alkonyatot néztem, és vámpír akartam lenni😒
dec. 19. 10:37
 12/23 anonim ***** válasza:
81%

11, mert ugye a vámpírok és a leszbikusok mind mítológiai lények...

Ennyi erővel akkor aki hetero, az is a tiktok miatt akar az lenni, mert a világon sokkkal több hetero van, befolyásolva vannak.

dec. 19. 10:41
 13/23 anonim ***** válasza:
91%

"elmondása szerint az ő családja mindig is hívő keresztény erkölcs szerint élt"

Ha igy lenne, akkor is szeretne, ha két fejed és hat lábad nöt volna.

dec. 19. 11:16
 14/23 anonim ***** válasza:
54%
11 14 évesen ha ezen a szinten voltál szomorú.
dec. 19. 11:26
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Két eltérő értékrend, kész, pont, nem kell egymással foglalkoznotok.
dec. 19. 12:08
 16/23 anonim ***** válasza:
90%

Én úgy vagyok vele, hogy az az apa, akinek a megrögzött nézőpontja fontosabb, mint a családja, az az egyén soha nem is akart igazán családot. Az sosem szerette őszintén sem a lányát, sem a feleségét (ha még tőle is elvált emiatt)

Kérdező, a te érdekedben, a lehető legjobban próbáld kizárni ezt az embert a fejedből, és az életedből. Sose gondold azt, hogy veled van a gond, mert ez nem így van. Ez a férfi sem téged, sem édesanyádat nem értékelte eléggé.

Persze ehhez hatalmas lelki erő kell, de nem lehetetlen. Sajnos vannak dolgok, amikkel meg kell békélni, akkor is, ha rettentően rosszul esnek.. :/

dec. 19. 12:37
 17/23 anonim ***** válasza:
31%
A kérdező regisztrációja már törölve, csak egy újabb kamu-kérdést olvastunk, benne a klasszikus hívószavakkal (melegség, keresztény erkölcs, stb.) amik általában vitát generálnak. Nem kell rá ugrani, kész.
dec. 19. 13:34
 18/23 anonim ***** válasza:
54%

Nem kell elfogadnia, bocsi. Az az ő döntése.

Aha, csak az ilyen ember ne vallaljon gyereket!!! Bármi történne, elfogadnám, kivéve, ha gyilkos, ku*va, stb... De itt nem ez a helyzet!!

dec. 19. 17:12
 19/23 anonim ***** válasza:
7%
Ha te nem tudod elfogadni apád nézeteit, miért várod el hogy ő elfogadjon?
dec. 19. 18:05
 20/23 SZTANN ***** válasza:
91%

Az egész mese kissé gyanús. De ha mégis valódi történet:

- 14 évesen nem állíthatod biztosan, hogy leszbikus vagy (és ezt épeszű felnőttnek tudnia kellene).

- Akármilyen is vagy, apád mégis az apád kellene hogy legyen.

- Olyan nincs, hogy "családi defekt" miatt lesz valaki "más" (pláne nem foghatja rá anyádra).

- Szép egy "keresztény" család az apádé, ha ennyi benne a megértés, a szeretet a saját lánya (meg a felesége) iránt! Ez a selejt nem hívő keresztény, hanem beteges gyűlölködő bűnös.

dec. 19. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!