Meg akarok halni (? )
Jaj te drága :)
Figyelj ide! Enyém gyerek is egy megátalkodott rossz tanuló és bizony sokszor veszekedtem már vele ez miatt, pláne mikor 6ból bukott félévkor. Lusta disznó, akit nem tudtam tanulásra fogni semmilyen módszerrel.
Bizony megesett, hogy leüvöltöttem a fejét és kiraktam az ajtó elé, hogy akkor most innen takarodik. Rá öt perccel viszont már egymás nyakában zokogtunk, mert nagyon szeretjük egymást és meghalnék érte!
Ő sem szereti, ha balhézok vele, ahogy te is nehezen viseled, de tessék azt tudomásul venni, hogy nekünk is van elvárásunk felétek, nektek is van kötelességeitek. Te elvárod, hogy a szüleid ételt adjanak, amiért ők dolgoznak meg. Ruhát és meleg vizet. Ha nem így lenne, akkor a gyámügy simán kiemelne a családból és berakna egy gyerekotthonba. Akkor ennek tudatában miért nehéz teljesíteni azt, hogy a tanulásod ennél azért jobb legyen?
A szeretet szól belőlem, mert van négy gyerekem, jól tudom hogy működik ez, de azt értsd meg, hogy attól mert apa kezdi a türelmét elveszíteni a rossz eredmények miatt és sokszor mond bántót, attól még szeret, de neked is le kell rakni az asztalra a te részed. A felnőtt élet ennél sokkal rosszabb, ilyen miatt ne akarj meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!