Mit tegyek ha el akarok koltozni Anyumtol?
A verés durva. A barátnőtiltás valahol jogos.
Inkább lakjál apukáddal.
Szörnyű a helyesírásod, de most nem ez volt a kérdés.
Anyukád jogosan nem engedett el téged a barátnőddel. Megkért valamire, erre te azt írod, hogy kereszte akar tenni neked, "nincs több esze", "nem fogja fel"...
Hihetetlenül pimasz gyerek vagy. És még le is hülyézed a saját anyád.
Bár én nem verném a gyerekem, de valahol érthető, hogy kaptál egy pofont. A földön rúgdosást pedig nem hiszem el neked. Egy bántalmazott gyerek nem ilyen pimasz, mint te.
Ha nem bírod tovább otthon, beszélj apukáddal, hogy hozzá szeretnél költözni.
Szerintem beszélj őszintén az apukáddal. Költözz hozzá. Anyukád nem dolgozik? Ő nem sajnál téged, amiatt ahogyan a nevelőapád bánik veled? Akkor talán nem kéne a nevelőapád eltartására szorulnod, aki amúgy ha normális ember lenne nem csak eltartana, hanem rendesen is bánna veled.
Nem tudom, hogy általában milyen gyerek vagy (mennyire vagy jó tanuló, mennyire lázadsz, mennyire vagy kicsapongó...), de azért ha egyszer nincs kedved elmenni a húgodért az iskolába, akkor az azért nem akkora tragédia, ha anyukád otthon van, akkor miért nem megy el érte ő? Ő az anyja, nem te akartad a kis tesót, nem vagy a dadusa... vagy ha valami fontos dolga van otthon, akkor mondja azt, hogy oké, én elmegyek a húgodért a suliba, de te addig légyszi fejezd be a krumplipucolást vagy valami... Vagy esetleg kedvesen megkérhetne, hogy segíts többet neki, ha amúgy kevesli, nem egyből büntetni.
Amúgy szerintem a kamaszoknál normális az, ha lehülyézik a szüleiket (főleg, hogy csak kicsúszott és azért gondolom általában nem mondasz durva dolgokat a szüleidről) és ha ezt a kedves édesanya meghallja, akkor elszomorodik egy picit, vagy tudomásul veszi, hogy lázadsz, de biztos nem gondoltad komolyan, stb...Meg különben is én annyira nem bírom az ilyen típusú anyákat (nem tudok valami sokat az életedről, csak a leírtak alapján mondom ezt). Az én nézeteim szerint egy gyereknek nem kell feltétlenül szeretnie/tisztelnie a szüleit, csakis akkor ha kiérdemlik, rendesen ellátják a szülői teendőiket (egy olyan szülő aki pl. veri a gyerekét, bántalmazza, terrorizálja, eldobja magától az azért csak nem érdemel tiszteletet senkitől sem, a agyerekétől sem). VISZONT egy szülőnek feltétel nélkül kell szeretnie a gyerekét, akármit is csinál, mert attól lesz jó szülő, hogy segíti a gyerekét, szereti, támogatja ahogyan tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!