A párommal mostanában azon veszekszünk, hogy sok időt vagyok anyámnál. Naponta átmenni pár órára szerintetek is sok?
Mielőtt elköteleződnétek, inkább vessetek véget ennek a kapcsolatnak...én nagyon szomorú lennék, ha a párom minden idejét mással töltené, mert velem már unatkozik. Az is lehet, hogy a párod unalmas figura, de akkor pedig kell mást keresni. De amit csinálsz az nem egészséges és nem is helyénvaló egy komoly kapcsolat esetében.
24N
Majd koppansz egyet, ha összeszed valami kis fiatal, apakomplexusos lányt, azoknak mindegy, hogy hogy néz ki az illető, ha éreztetik vele, hogy biztonságban vannak.
Azért kíváncsi lennék, hogy TE hogy nézel ki. Lehet, hogy ő is ugyanezt gondolja rólad.
Ez egy rég kihűlt kapcsolat. Ilyenkor szokott az lenni, hogy a férfi keres egy olyat akivel legalább beszélgetni lehet, aztán a feleség meg elmondja mindennek, hogy miért csalta meg. Szegény ember, nem a nőt hanem a nő anyját is elvette, ha egyáltalán házasok. Nincs otthon mit csinálnod? Én adnék neked feladatot.
És még mindenkit le is pontoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!