Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A párommal mostanában azon...

A párommal mostanában azon veszekszünk, hogy sok időt vagyok anyámnál. Naponta átmenni pár órára szerintetek is sok?

Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 21:41
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
65%
19-es kérdésében a pont. :D
2013. jún. 21. 23:03
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm szülei ezért váltak el: az anyja nem tudott leválni a saját anyukájáról, és a házasság látta kárát.
2013. jún. 22. 00:29
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt elköteleződnétek, inkább vessetek véget ennek a kapcsolatnak...én nagyon szomorú lennék, ha a párom minden idejét mással töltené, mert velem már unatkozik. Az is lehet, hogy a párod unalmas figura, de akkor pedig kell mást keresni. De amit csinálsz az nem egészséges és nem is helyénvaló egy komoly kapcsolat esetében.

24N

2013. jún. 22. 07:52
 24/32 anonim ***** válasza:
Elég gáz, hogyha nincs egymásnak mondanivalótok. Közben már lehet, hogy rég nem unatkozik, mikor te nem vagy otthon... Ha érted mire gondolok.
2013. jún. 22. 09:58
 25/32 A kérdező kommentje:
Hát már nem azért de rajtam kívül a kutyának sem kellene elég lenne csak ránézni.
2013. jún. 22. 10:03
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Sztem hagyd ott, mert te meg baromi gusztustalan ember vagy! Lehet külsőre nem, de belülről rohadsz!
2013. jún. 22. 10:05
 27/32 anonim ***** válasza:

Majd koppansz egyet, ha összeszed valami kis fiatal, apakomplexusos lányt, azoknak mindegy, hogy hogy néz ki az illető, ha éreztetik vele, hogy biztonságban vannak.

Azért kíváncsi lennék, hogy TE hogy nézel ki. Lehet, hogy ő is ugyanezt gondolja rólad.

2013. jún. 22. 10:06
 28/32 A kérdező kommentje:
26-os: A véleményed nem kérdeztem!
2013. jún. 22. 10:06
 29/32 anonim ***** válasza:
Basszus, hogy beszélhetsz így a párodról? Honnan veszed, hogy nem találna magának mást? Sokkal jobbat érdemelne Nálad, aki tiszteli, szereti és megbecsüli. Inkább vess véget ennek a kapcsolatnak, mert az írásodból süt, hogy nem szereted. Amúgy mért vagy még vele?
2013. jún. 22. 10:08
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy rég kihűlt kapcsolat. Ilyenkor szokott az lenni, hogy a férfi keres egy olyat akivel legalább beszélgetni lehet, aztán a feleség meg elmondja mindennek, hogy miért csalta meg. Szegény ember, nem a nőt hanem a nő anyját is elvette, ha egyáltalán házasok. Nincs otthon mit csinálnod? Én adnék neked feladatot.

És még mindenkit le is pontoz..

2013. jún. 22. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!