A párommal mostanában azon veszekszünk, hogy sok időt vagyok anyámnál. Naponta átmenni pár órára szerintetek is sok?
Keress másik párt ha ennyire nincs mondanivalótok egymásnak.
na itt a lényeg.GONDOLKOZZ EZ EZEN
Ha csak úgy mész át azt eléggé sokallom, más elfoglaltságotok nincs? Mi is anyámék szomszédságában lakunk, mégsem megyek át hozzájuk minden nap. pedig még a kert is közös mert amikor megvették a szomszéd házat akkor le lett bontva a kerítés is, de még így sem lógok ott minden nap. Amikor hazajövök melóból megkajálok és maximum annyit megyek át hogy beálljak a garázsba mert az anyámék udvarán van és ennyi.
Persze ha összefutunk akkor nyilván beszélgetünk valamennyit de nem órákat csak úgy röpke 10-20 percet ha olyan van és ennyi.
De ez a pár óra főleg minden nap tényleg sok. Egyáltalán minek? Oké hogy unatkozol de semmi elfoglaltságotok nincs a pároddal? meg egyáltalán minek kell annyit beszélni? ha segítenél mész az úgy rendbe van, mert ha beteg lenne és igényelné akkor az más, de ha minden stimmel akkor felesleges én szerintem. A párodnak ebben igazat kell adjak de ha nincs miről beszélnetek akkor nem lehet hogy nem azzal van a gond hogy átmész anyádhoz hanem kettőtökkel van baj a pároddal?
Ha nincs miről beszélnetek akkor dobd őt és költözz vissza anyádhoz. Ha meg szereted akkor tegyél is érte és mentsétek meg a kapcsolatot! Nem kell anyuci nyakán lógni minden nap. Ha annyira látni akarod mert a szomszédod akkor menj át 10 percre mondjuk és ennyi.
nem az a rossz a párodnak hogy ő nem lehet az anyjával, hanem hogy te nem vagy vele és nem figyelsz oda rá..
az már régen rossz, ha nem tudtok mit mondani egymásnak.
"a párommal nincs mindig miről beszélni mivel már régóta együtt vagyunk. Így jobban telik az idő."
A halálig... ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!